Ana SayfaKimdirNihal Candan Kimdir?

İlgili Postlar

Nihal Candan Kimdir?

Nihal Candan Kimdir? Bu Tarz Benim yarışmasına katılarak popüler olan Nihal Candan Kaç Yaşında? Nihal Candan Aslen Nereli? Nihal Candan Hangi Burç? Nihal Candan biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…

Nihal Candan Kaç Yaşında? Nihal Candan Aslen Nereli? Nihal Candan Hangi Burç?

15 Haziran 1995’de Mersin’de dünyaya gelen Nihal Candan Mersinlidir. Şu an 23 yaşındadır ve ikizler burcudur. Asıl Adı Gülnihal Candan’dır.

Bahar-Nihal Candan Kardeşlere Acundan Yeni Dizi

Nihal Candan Kimdir?

Halen İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan popüler olmasının ardından Nişantaşı’nda Nihal Candan Beauty Center’ı açmış ve burada güzellik, bakım ve estetik hizmet vermektedir.

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu’nun jüride yer aldıkları moda programı Bu Tarz Benim ile ünlenen Nihal Candan Eki 2014’te konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmacı olmaya hak kazanmıştır. Yarışmada gösterdiği sempatik ve eğlenceli performans ile dikkatleri üzerine çeken Nihal Candan daha sonra Survivor’da da yarışmış ve 11 hafta yarışmada kalmayı başarmıştır. Nihal Candan’dan sonra kardeşi Bahar Candan da moda yarışmasına katılmış ve fenomen haline gelmiştir.

Nihal Candan boyu 1.65’tir ve rejim yaptığını her fırsatta dile getirmektedir. 2016 yılında Survivor’a katılacağı zaman “Aç kalmaktan korkmuyor musunuz?” sorusuna “Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum.” cevabını vermişti. Üzerine basa basa her fırsatta dile getirdiği bir başka konu ise alışverişe olan düşkünlüğü. Bu Tarz Benim’e katıldığı 2014 yılında alışverişe her ay 1000 TL ayırdığından bahsederek alışveriş düşkünlüğünü dile getirmişti.

Kazandığı popülerliği sosyal medya hesaplarına da yansıyan güzel yarışmacı Nihal Candan şu an Instagram’da 735 bin takipçiye sahiptir. Bu platformda paylaştığı birbirinden ilgi çekici fotoğraflarla binlerce beğeni almaya devam ediyor.

Nihal Candan Instagram

2018 yılında Mezarlık isimli korku/drama türü filmde ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Yaklaşık 1 ay önce kardeşi Bahar Candan ile kendi hayatlarından kesitler paylaştıkları, yeteneklerini gösterdikleri bir Youtube kanalı açtı ve gündemi yorumladıkları Double & Trouble serisine başladı.

Nihal Candan Youtube

Nihal Candan kendisini hem Paris Hilton’un İstanbul şubesi hem de Türk kültürünün bir parçası olarak tanımlıyor.

Nihal Candan Filmleri

  • 2018 – Mezarlık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler