Ana SayfaKimdirTurkcell’in yeni CEO’su Murat Erkan Kimdir?

İlgili Postlar

Turkcell’in yeni CEO’su Murat Erkan Kimdir?

Daha önce Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan şimdinin Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan kimdir? Murat Erkan hangi okuldan mezun olmuştur ve profesyonel iş hayatına ne zaman başlamıştır? Murat Erkan hakkında merak edilen tüm detaylar Kimdir Haberimizde… İşte Murat Erkan…

Turkcell’in yeni CEO’su Murat Erkan Kimdir?

Murat Erkan 1992 senesinde İtsanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği Bölümü’nü başarıyla bitirdikten sonra 2010 yılında Harvard İşletme Okulu’nun Stratejik Pazarlama Programı’nı bitirdi.

1992 yılında profesyonel iş hayatına Elektromak Toshiba’da adım atan Murat Erkan 2 yıl boyunca Biltam Mühendislik’te Uygulama Mühendisi olarak görev başındaydı. 1997 senesi ile 2007 senesi arasında Cisco Türkiye’de görevli olan Murat Erkan, Cisco Türkiye’de Sistem Mühendisi, Teknoloji, Satış, İş geliştirme ve Kanal yönetimi gibi pek kollarda görev alarak, sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.

Murat Erkan, 2006 senesi sonrasında Aneltech’de Telekom, Mobil, ICT, savunma sanayi ve endüstriyel ürünler sektörlerinde İş Birim Yöneticiliği atandıktan sonra 2008 Haziran ayında  Turkcell’e Superonline Genel Müdürü olarak bünyeye dahil olmuştur. Son olarakda Murat Erkan 2015 Aralık ayı itibarıyla Turkcell’in Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevi üstlenmiştir.

Murat Erkan, 2008 senesinden bu yana Turkcell’de çeşitli yönetici kademelerinde görev alıyordu. En son Turkcell  Satıştan Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden Murat Erkan, şimdi Turkcell Genel Müdürlüğünü Terzioğlu’nun yerine görevini devr aldı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler