Ana SayfaDizilerGülperi 25. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Eyüp'ün Elinde!

İlgili Postlar

Gülperi 25. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Eyüp’ün Elinde!

Show Tv  ekranlarının sevilen dizilerinden Gülperi 25. son bölümü ile ekranlara geldi. Gülperi, çocuklarını almak için Yakup Ağanın evine gittiğinde, kafasına taş atarak onu kovarlar. Eyüp, annesinden Gülperi’nin Kadir ile evlendiğini öğrenir ve hastaneden kaçar. Şeyma’yı kaçıran Eyüp, Kadir’i arayarak Gülperi’yi getirmesini Şeyma’yı almasını söyler. Gülperi Şeyma’yı kurtarmak için Eyüp’e teslim olur. Gülperi Eyüp’ün elinde!

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi Eyüp’ün Elinde!

Gülperi dizisi 25. bölümde, Gülperi, çocuklarını geri kazanabilmek için Kadir ile boşanmak ister ve dilekçe verir. Kadir, onu elinde dilekçeyle görünce sinirlenir ve elindeki dilekçeyi alır yırtar. Gülperi, çocuklarını almak için Yakup ağanın evine gittiğinde, aile onun Kadir’le evlendiği için öfkelidir ve kafasına taş atarlar. Can’ın annesini istemesi üzerine sadece Can’ı alarak eve döner. Hasan ile Bedriye ise annelerinin dedeleri tarafından tartaklanmasını izlerler.

Gülperi Eyüp'ün Elinde

GÜLPERİ 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yakup ağa Hasan’a tüm malını mülkünü ona yürüteceğini söylüyor ve altına bir araba veriyor. Hasan, annesine öfkesinden bambaşka biri olmuştur. Artemis’i de alarak arabayla dolaşmaya çıktıklarında ehliyetsiz araba kullanmak suçundan karakola düşer. Kadir, Gülperi ve Can, birlikte yemek yapıp yiyecekken Hasan’ın karakolda olduğunu öğrenirler. Karakola giden Gülperi ile Kadir, amir ile konuşurken, Yakup ağa ile Şeyma gelir.

HASAN ÇOK DEĞİŞİR!

Gülperi Eyüp'ün Elinde

Gülperi, oğluna eve dönmesini ister ama Hasan kabul etmez. Kadir, Yakup’a karısına bir daha dokunursa olacakları düşünmesini ister ve tehdit eder. Artemis, Hasan’ın hareketlerinin değiştiğini fark eder ve onunla konuşur. Hasan ise fabrika ayarlarına döndüğünü söyler.

Bedriye , halası ve babaannesi ile alışverişe gider en pahalı kıyafetleri alır. Bedriye’nen yerde bulduğu kolyenin sahibi en yakın arkadaşı olduğunu anlar ve yerde bulduğunu ona itiraf ederken videoya alınır. Bedriye, yine internete düşmüştür.

EYÜP ŞEYMA’YI KAÇIRIR!

Eyüp, hastaneden kaçar ve Şeyma’yı kaçırır. Kadir’i arayarak Gülperi’yi getirmesi karşılığında Şeyma’yı vereceğini söyler. Kadir, polise gider ve polislerle Eyüp’ün olduğu yere doğru yola çıkar. Gülperi ise çoktan Eyüp’ün yanına gitmiştir. Hasan’la Bedriye ise babalarının yerini Can’dan öğrenerek, Artemis’i de alıp oraya giderler.

Gülperi 25. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Eyüp Gülperi’nin Evlendiğini Öğreniyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler