Ana SayfaDizilerGülperi 25. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Eyüp Gülperi'nin Evlendiğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Gülperi 25. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Eyüp Gülperi’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Show tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Gülperi 25. yeni bölümü ile 22 mart cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Gülperi tekrar çocuklarını kazanmak için mücadele edecek. Gülperi 25. bölüm 2. fragman yayınlandı. Eyüp Gülperi’nin evlendiğini öğreniyor ve hastaneden kaçıyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Eyüp Gülperi’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Gülperi 25. bölüm 2. fragmanında, Kadir, Gülperi’yi Adliyede boşanma dilekçesi verirken görüyor ve elindeki dilekçeyi alıp yırtıyor. Gülperi, çocuklarını almak için Yakup ağanın evine gittiğinde taş ile yaralandığını öğrenen Kadir, Yakup ağayı tehdit ediyor. Eyüp’e annesi hastanede ziyarete gittiğinde, Gülperi’nin evlendiğini söylüyor. Hemde Kadir’le evlendiğini. Bunu duyan Eyüp, bir yolunu buluyor ve hastaneden kaçıyor. Bu arada Şeyma’yı birileri bayıltıyor.

İşte Gülperi 25. bölüm 2. fragmanı..

GÜLPERİ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, annesinin Kadir’le gizlice evlendiğini öğrendikten sonra onunla konuşmak istediğini söyler ve karşılaştıklarında annesine ateş püskürür. Eve gider ve kardeşlerini de alıp Ajda’nın evine giderler. Kadir ile Gülperi içleri rahat etmez ve onları takip ederler. Ajda’nın evine girdiklerini gördükten sonra rahatlarlar ama Can hasta olduğu için Gülperi endişelidir.

ARTEMİS ANNESİNİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR!

Artemis’de babasının gizlice evlendiğini öğrenmiş ve ona cephe almış, annesi ile otele yerleşmiştir. Artemis, annesi ile ortağının konuşmalarını konuşmalarına şahit oluyor. Şeyma, sırf Kadir’e yakın olabilmek için adam tutup kendisini dövdürdüğünü öğreniyor. Duydukları karşısında şok olan Artemis otelden çıkarken babası ile karşılaşıyor ama onunla konuşmak istemediğini söyler.

GÖKHAN İNTİKAM ALMAKTAN VAZGEÇİYOR!

Gökhan babası Seyit’in intikamını almak için harekete geçiyor ve Eyüp’ün yattığı hastaneyi buluyor. Eyüp’ü öldürmek için kararlı olan Gökhan pusuda beklerken, Hasan, ona engel oluyor. Hasan, Gökhan’ı babasının intikamını almaktan vazgeçirmeyi başarıyor.

HASAN İLE BEDRİYE VE CAN DEDESİNİN EVİNE GİDİYORLAR!

Ateşi yükselen Can’ı alıp hastaneye götüren Hasan ile Bedriye, hareketleri ile doktorun dikkatini çekiyor. Şüphelenen doktor sosyal hizmetleri arayıp haber veriyor. Hasan bunu öğreniyor ve kardeşlerini de alıp dedesinin evine gidiyor. Kapıyı açan Yakup ağa onları görünce çok seviniyor.

Gülperi 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Gülperi’ye Taşlı Karşılama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler