Ana SayfaDizilerKuzgun 6. Bölümde Yaşananlar! Kuzgun Rıfat'tan İntikamını Alıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 6. Bölümde Yaşananlar! Kuzgun Rıfat’tan İntikamını Alıyor!

Kuzgun 6. son bölümü ile Star Tv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan 6. bölümde, Meryem, Kuzgun’u karanlık işlerden uzak durması için Dila ile konuşuyor ve Kuzgun’un hayatından çıkmalarını istiyor. Öte yandan Ali, babasının tohum işini Kuzgun’a verdiğini öğreniyor ve Kuzgun’u hayatlarına girdiren Dila’ya ateş püskürüyor. Kuzgun Rıfat’tan intikamını alıyor. Rıfat gözaltına alınıyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Kuzgun Rıfat’tan İntikamını Alıyor!

Dila adliyeye gidiyor ama Kuzgun’u ele vermiyor. Başka bir itirafçı buluyor ve bu sorunu çözüyor. Rıfat, tohum sevkıyatı işini Kuzgun’a veriyor. Bunu öğrenen Ali sinir krizleri geçiriyor ve Dila’ya onu hayatlarına soktuğu gün kendisini kaybettiğini söylüyor. Dila, abisinin bu sözleri üzerine Kuzgun’la konuşuyor ve uzaklara gitmesini bunun karşılığında kendisine ait ne varsa ona vereceğini söylüyor.

KUZGUN 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER YAŞANDI!

Kuzgun Dila’nın teklifini kabul etmiyor. Kuzgun tohum işini aldıktan sonra sevkıyat gününü öğrenmek için Rıfat’ın odasının anahtarına ihtiyacı vardır. Bir tanesinin Dila da olduğunu öğrenince Dila ile yemeğe çıkıyor ve bir fırsatını bulup odanın anahtarını alıp, sevkıyatın saatini öğreniyor. Babasının arkadaşlarından emniyet müdürünü bulup ona büyük bir sevkıyat ihbar edeceğini söylüyor.

KARTAL DÜKKANINI YAKANI ÖĞRENİYOR!

Borç içinde olan Kartal Ali’ye gidiyor ve iş istiyor. Ali onu büyük sevkıyattaki tırlardan birinin şoförü olarak işe alır.  Kartal bir sürü borcu olduğunu dükkanı yandığı için ödeyemediğini söyler ve dükkanı yaktığını yüzüne vurur. Kuzgun, kardeşini bayıltıp sırtında eve götürür. Kapıyı açan annesine bu gece onu dışarı çıkartmamasını söyler.

Kuzgun Rıfat'tan İntikamını Alıyor

Kumru, terzi Derviş’e babasının yazdığı mektuptan yola çıkarak onun izini buluyor. Ama görüşmeye Meryem gidiyor. Ona Kuzgun’u bu yoldan döndürmesi için yardım istiyor. Oda artık onu bu yoldan kimsenin döndüremeyeceğini söylüyor.

ALİ KUZGUN’U DÖVDÜRÜYOR!

Kuzgun evden çıktığında karşısında Ali’yi bulur. Ali adamlarına Kuzgun’un tüm kemiklerini kırmalarını emreder. Kumru eve geldiği sırada abisini yerde bulur ve annesine seslenir. Meryem, Kuzgun’un vücudundaki dövmeleri görür ve intikam için geldiğinden emin olur.

Kuzgun Rıfat’ın evine gider ve sofraya oturur. Ali, dün gece dövdürdüğü Kuzgun’u karşısında görünce şok olur. O sırada kapı çalınır ve polisler Rıfat’ı gözaltına alırlar. Dila babasının ardından gözyaşı dökerken Kuzgun, çocukken yaşadıkları aklına gelir.

Kuzgun 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila Kuzgun’a Rest Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler