Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem İle Can'ın Ailesi Birbirine...

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem İle Can’ın Ailesi Birbirine Giriyor!

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Erkenci Kuş’un 35. yeni bölümü 23 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Sanem ile Can aralarındaki problemleri çözüyor ve yeniden sevgili olmaya başlıyorlar. Ailelerini tanıştırmak isteyen çifti bir süpriz bekliyor. Sanem ile Can’ın ailesi birbirine giriyor.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Sanem İle Can’ın Ailesi Birbirine Giriyor!

Erkenci Kuş 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Sanem ile Can sorunlarını çözmüş bir şekilde İstanbul’a dönüyorlar. Can’ın annesi, Sanem’le barışmalarının şerefine bir yemek vermek istiyor ve Sanem’in ailesini de çağırmasını istiyor. Yemekte tatsızlık yaşanıyor ve aileler birbirine giriyor. Sanem’le Can arayı düzeltmişken bu seferde aileleri birbirine düşman oluyor.

İşte Erkenci Kuş 35. bölüm 2 fragman..

ERKENCİ KUŞ 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Erkenci Kuş 34. bölümde, Sanem ile Can inatlaşmalarını dağ evinde de sürdürmeye devam ediyorlar. Dağ evinde çok güzel anlar da yaşayan ikili, tam ortak noktada buluşacakken, diğeri bunu bozuyor. Bu arada Polen, Can ile Sanem’in tekrar barışmalarından hoşnut değildir. Polen, Hüma’ya, Can’ın Sanem’i ne kadar sevdiğini anlatıyor ve bunu Sanem duyuyor. Bunun üzerine Can’ı affediyor.

POLEN VE YİĞİT TEDİRGİN!

Sanem ve Can’ın birden bire ortadan kaybolmasına Polen ve Yiğit’i tedirgin oluyor. Yiğit, Can’ın Sanem’e kötü bir şey yapmış olacağından korktuğunu söylüyor. Polen de tam tersini Sanem’in Can’a kötü bir şey yapmış olacağını iddia ediyor. Polen bu duruma daha fazla dayanamıyor ve Hüma’dan yardım etmesini istiyor. Polen, Can’ın peşinden gitmeye kalkışıyor. Ama Can onu hiç bir yere gitmediği konusunda ikna ediyor.

CAN SANEMİ DAĞ EVİNE KAÇIRIYOR!

Can, Sanem’le baş böyle baş edemeyeceğini anlıyor ve çareyi Sanem’le baş başa kalabileceği bir yere kaçırmakta buluyor. Can, Sanem’i bir dağ evine götürüyor ve orada da kavgaları devam ediyor ama ikili romantik anlar da yaşıyor. Can, Sanem’e dağ başında kaybolduğu hissi vererek sorunları çözmeye çalışıyor. Can’ın planı tutuyor ve Can ile Sanem birbirine hiç ayrılmamak için birbirlerine söz veriyor.

 Erkenci Kuş 35. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem İle Can Mutlu Son!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler