Ana SayfaDizilerSurvivor'dan Hakan Gitti Ortalık Karıştı! Ödül Oyununu Kimler Kazandı!

İlgili Postlar

Survivor’dan Hakan Gitti Ortalık Karıştı! Ödül Oyununu Kimler Kazandı!

Survivor son bölümde Hakan’ın SMS oylarını az alarak elenmesi yarışmacılarda şok etkisi yarattı. Türk takımının güçlü ve en uyumlu yarışmacılarından Hakan’ın elenmesinin ardından Hikmet, Büşra’yı Hakan’ın ismini verdiği için eleştirdi. Survivor’dan Hakan gitti ortalık karıştı. Ödül oyununu kimler kazandı detaylar haberimizde.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’dan Hakan Gitti Ortalık Karıştı!

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinin son bölümünde Hakan’ın elenerek adaya veda etmesinin ardından. Yarışmacılar Büşra’nın Hakan’ın ismini söylediği için üzerine gittiler. Hikmet, Büşra’nın Hakan’ın ismini verdiği için eleştirdi ve Büşra ile Hikmet arasında yaşanan tartışmanın ardından Büşra gözyaşlarını tutamadı.

İşte Survivor 30. bölüm tanıtımı..

HİKMET SANKİ BENİM YARIM GİTTİ!

Adada uyumlu halleri ve oyunlarda başarısı ile sevilen yarışmacı Hakan’nın adaya erken veda etmesi yarışmacılar arasında gerginliğe yol açtı.

Hikmet, Hakanın gitmesinden sonra, ‘sanki benim yarımı götürdüler’ dedi. Hikmet, Büşra’nın Hakan’ın adını değilde keşke performansını beğenmediği birinin adını verse iyi olacağını, Hakan’ın isminin açıklamasının ardından beyninden kaynar sular döküldüğünü ve çok şaşırdığını söyledi.

Seda’da şok olduğunu, Hakan’ın performansının iyi olduğunu ve takımdan güçlü bir yarışmacının daha gittiği için üzgün olduğunu söyledi.

Sude ise Hakan’dan önce performansı kötü olan Okay’ın gitmesi gerektiğini söyledi.

Büşra, Hakan’ın gitmesinde kendisinin de şok yaşadığını, onun ismini yazdığı için yeterince üzgün olduğunu, sürekli kendisine laf sokma çabasında olduklarını, Okay’ı söylemediği için duygusal davrandığını yüzüne vurduklarını ve  Hikmet’in kendisine karşı tavırlarının sertleştiğini söyledi.

SURVİVOR DOSTLUK OYUNU!

Survivor son bölümde dostluk oyunu oynandı. Murat Ceylan’ın sunumunda gerçekleşen oyunda kazanan yarışmacıların ödülü,sosisli sandviç ve yanında cola olacak. Türk takımı ile Yunan takımı birer yarışmacı eşleşerek oynanan oyunda dostluk rüzgarları esti. Oyunu rakip takım yarışmacıları ile birlikte mücadele ettiler ve birbirlerine jestler yapmayı da ihmal etmediler.

Dostluk oyununu Vasilis, Bora, Büşra ve Elpida kazandı. Ödülü kazanan yarışmacılar, karşı takımdan yanlarında götürmek için birer yarışmacı belirledi. Elpida Melisa’yı, Büşra Ria’yı Bora Nikos’u ve Vasilis Yusuf’u seçerek aynı masaya oturup karınlarını doyurdular.

Survivor’da Adaya Veda Edecek Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler