Ana SayfaDizilerKadın 55. Bölüm Fragmanı İzle! Nezir Doruk'u Öldürdü Mü?

İlgili Postlar

Kadın 55. Bölüm Fragmanı İzle! Nezir Doruk’u Öldürdü Mü?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kadın 54. son bölümü ile ekranlara geldi. Kadın dizisi reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde Sarp, çocuklarını kurtarmak için Nezir’e teslim oluyor. Bahar Nezir ile konuşuyor ve Sarp’ı öldürmesinin ona huzur vermeyeceğini söylüyor. Nezir de huzur aramadığını, amacının Sarp’a evlat acısını tattırmak olduğunu söylüyor. Sarp, Doruk’un fotoğrafını seçiyor. Nezir Doruk’u öldürdü mü?

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nezir Doruk’u Öldürdü Mü?

Kadın dizisi 55. yeni bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, Sarp elinde Doruk’un fotoğrafı ile çaresiz durumda. Arif, Bahar’ı korumak için hapishanede. Arif’in kız kardeşi onu kurtarmak için kimi koruduğunu bilmesi gerektiğini söylüyor. Arif, Bahar’a ve çocuklarına zarar gelmemesi için ömür boyu hapishanede kalmaya razı olduğunu söylüyor.

İşte Kadan 55. bölüm ilk fragmanı.

KADIN 54. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Nezir, Bahar’ı ve çocuklarını ele geçiriyor. Sarp, çocuklarını kurtarabilmek için Nezir’e teslim oluyor ve Bahar’ı ve çocuklarını bırakmasını istiyor. Sarp onu kadınlara ve çocuklara dokunmadığını bildiğini söylüyor. Nezir ise kadınlara dokunmadığını doğruluyor. Sarp, çocukları için endişelenmeye başlıyor. Nezir’in amacı Sarp’ı öldürmek değildir ona kendisinin yaşadığı evlat acısını yaşatmak istiyordur.

BAHAR ÇARESİZ SARP’IN GETİRİLİŞİNİ İZLİYİOR!

Bahar camdan dışarıya bakıyor ve Sarp’ın eve getirilişini gözyaşları içinde izliyor. Bahar, Sarp için endişe içindedir ama Nezir’in asıl hedefi evlatları olduğundan habersizdir. Nezir ile konuşan Bahar ona, Sarp’ın katil olmadığını söylüyor.

ARİF BABASI İLE BİRLİKTE HAPİSTE!

Arif, dükkanında bulunan silah olayından sonra tutuklanıyor ve polise gerçekleri anlatmıyor. Babası ile hapse atılan Arif, Bahar’ı korumak için konuşmamakta kararlı ama avukatı ile tanıştığında büyük bir şok yaşıyor.

NEZİR’İN SARP’A OYUNU!

Nezir, Sarp’a onunla bir oyun oynayacağını söylüyor ve önüne ters çevrili üç tane fotoğraf koyuyor. Bunlardan birini seçmesini istiyor. Sarp’ın seçtiği fotoğrafı ona veren Nezir, ‘insan bakmaya ihtiyaç duyuyor’ diyor. Sarp, Doruk’un fotoğrafını seçmiştir. Nezir, Bahar’a akşam yemeğini Doruk’la birlikte yiyeceğini söylüyor ve onlara odalarında kalmalarını istiyor. Bahar, Doruk’u bırakıp kendisini almasını istiyor.

 Kadın 54. Bölüm 2. fragmanı İzle! Nezir Kimi Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler