Ana SayfaDizilerNöbet 4.Bölüm'de Neler Oldu? Özet

İlgili Postlar

Nöbet 4.Bölüm’de Neler Oldu? Özet

Teröristler ile karşı karşıya kalan Remzi Duran’ın şehit olması izleyicileri yasa boğdu, Nöbet 4.Bölüm’de Neler Oldu? Özet, Elmalı yasta!

Söz ve Savaşçı dizilerinin rakibi Nöbet Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu!

Binbaşı Barış Kalender, teröristlerle karşı karşıya kalmasıyla şehit düşen Remzi Duran’ın ailesine bu üzücü haberi vermek için yollara düşüyor. Seyircileri ekran başında ağlatan bu sahnelerde Barış Binbaşı ellerine aldığı Türk bayrağı ile ailesinin karşısına çıkıyor…

Nöbet 4.Bölüm Özet

Nöbet 4.Bölüm Özet de Şehit törenleri, imkansız aşklar ve gerilimi yüksek sahneler var!

Şehit Töreninin yanı sıra Hatay’da gerilim hala yüksek safhalarda. Postacı Namığı öldüresiye döven Ferit Cevran, Jandarma tarafından gözaltına alınıyor. Bu olay Binbaşı Barış ve Ziya Cevran’ı tekrar karşı karşıya bırakacak. Görev esnasında gerçekleşen Namık ve Selvi aşkı nasıl devam edecek?

Nöbet 4.Bölüm Özet
Nöbet 4.Bölüm Özet

Uzun zamandır peşinden koştuğu, Jiyan’ı ortadan kaldıran Yüzbaşı Yiğit, görev hayatının yanı sıra evlilik hayatını nasıl kurtaracak? Zeynep Alkan, gözyaşlarına boğulduğu duygusal sahneleri izleyicilere nasıl yaşatacak?

Hatay’a gelen Jennifer, bölgeden bilgi toplamaya ve bölge halkıyla tanışmak için çabalıyor. Tüm misafirperverliğiyle arkeolog sanılan bir yabancıya kucak açan Elmalı, Jennifer’ın hain planlarından haberleri yok. Jennifer ise hedefine gizlice yaklaşmaya devam ediyor. Terör olaylarının başı gözüken Ziya Cevran’ın dışında bölgenin terör örgütü temsilcisi Zilfo ile görüşmeye başlıyor! Jennifer’ın Jandarma Karakolu üzerinde kurduğu planlar gerçekleşebilecek mi?

Nöbet 4.Bölüm ile Show TV ekranlarında Pazar günü 20:00’da seyircileriyle buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler