Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Yayınlandı! Hünkar ve Fekeli Zor Durumda!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Yayınlandı! Hünkar ve Fekeli Zor Durumda!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisi 25. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizisinin son bölümü büyük bir heyecanla izlendi. Demir’in Yılmaz’dan intikam almak için denemediği yol kalmıyor. Son olarak Demir’in Yılmaz’ın arabasına yaptığı sabotajda az kalsın Züleyha ile Müjgan ölüyordu. Fekeli, bunu Demir yaptırdığını anladı ve Hünkar’la konuşmak için buluştukları sırada üzerilerine kurşun yağdı. Hünkar ve Fekeli zor durumda.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Hünkar ve Fekeli Zor Durumda!

Müjgan’ın arabası bozulur ve o sırada oradan geçen Yılmaz kendi arabasını Müjgan’a verir. Züleyha, Müjgan ile konuşmak için arabaya biner ve arabanın frenleri tutmaz kaza yaparlar. Sabahattin, Yılmaz’ı arayarak Müjgan’ın hastaya gitmediğini öğrenir ve köyün yolunu tutar. Yolda,  Züleyha ile Müjgan’ın yaralı bir şekilde bulur. İlk olarak Züleyha’nın yanına koşar ve onun başında gözyaşı döker.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yılmaz, Züleyha’yı ve Müjgan’ı hastaneye yetiştiriyor. Demir, haberi alır almaz o da hastaneye koşuyor. Müjgan’la aynı odada yatan Züleyha onları görmekten rahatsız oluyor ve Demir geldiği zaman onların duyacağı şekilde ona sevdiğini söylüyor. Züleyha eve gitmek istediğini söylüyor ve hastaneden ayrılıyor. Yılmaz ile Müjgan’ın araları tekrar düzeliyor.

MÜJGAN İLE ZÜLEYHA BULUŞUYOR!

Müjgan, Züleyha’yı arayıp kaza olduğu gün kendisi ile ne konuşacağını soruyor ve iki buluşuyorlar. Züleyha, Müjgan’a Yılmaz ile aralarından çıkan dedikodulardan sonra ona açıklama yapmak istediğini, Yılmaz ile aralarında önceden yaşanmış bir şeylerin olduğunu fakat şimdi ona karşı hiç bir şey hissetmediğini söyler. Müjgan’a, Yılmaz ile çok mutlu olmalarını istediğini üzülerek de olsa söyler.

DEMİR ÇUKUROVA KULÜP BAŞKANLIĞINI ALIYOR!

Hünkar ve Fekeli Zor Durumda

Yılmaz’ın gazetelerde boy boy resimlerini görünce sinirlenen Demir, kendi ismini, durumu kötü olan Çukurova spor kulübünün başkanı olarak duyurmaya karar verir. Kulübe maddi destek olur ve kupa maçını alır. Kupa ile birlikte konvoy şeklinde Çukurova sokaklarında büyük coşku yaşanır.

Bu arada Cengaver maddi yönden çok zor durumdadır ve Demir’in yanına giderek ortaklık payını iade etmesini ister. Ama Demir fabrikanın faaliyete geçmeden ona para veremeyeceğini söyler.

FEKELİ İLE HÜNKAR BULUŞUR!

Fekeli, Demir’in Yılmaz’a yaptığı tuzağı konuşmak için Hünkar’la buluşur. Ama beklenmedik bir şey olur ve üstlerine kurşun yağmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Fragmanı İzle! Züleyha Yılmaz’ın Kollarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler