Ana SayfaDizilerYüzleşme Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber!

İlgili Postlar

Yüzleşme Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber!

Kanal D ekranlarında yayınlanan, Yüzleşme dizisinden izleyicilerine kötü haber geldi. Başollerini, Ugur Yücel, Engin Öztürk ve Hande Doğandemir’in paylaştığı yeni dizi Yüzleşme de  reyting kurbanı oldu. Dizi, 26 mart salı akşamı 4. final bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin erken final yapması ile ilgili  izleyicilerden büyük tepkiler yağdı.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Yüzleşme Dizisinden İzleyicilerine Kötü Haber!

Yüzleşme dizisinin de final yapacak olmasından sonra, izleyenler Kanal D’nin dizileri için iyi tanıtım yapamamakla ve dizilere şans vermediği için suçladı. Bir çok diziyi yayından erken kaldıran Kanal D için, izleyicilerden tepki yağdı ve tam bir diziyi izlemeye başladıklarını, iki bölüm sonra final yaptığını, daha sonra diziyi göremediklerini ve bir daha Kanal D’de dizi izlemeyecekleri yorumları yapıldı.

MESUT AKUSTA ALANYA’YA VEDA ETTİ!

Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan çekimlerin bitmesinin ardından oyuncular Alanya’dan teker teker ayrılmaya başladı. Bunlardan biride ünlü oyuncu Mesut Akusta oldu. Dizinin final kararından sonra Mesut Akusta, sosyal medya hesabından, “Hoşçakal Alanya tekrar görüşmek üzere Alanya da ki tüm dostlara teşekkür ediyorum selamlar sevgiler” notunu düşerek veda etti.

Yüzleşme dizisi final fragmanı..

https://youtu.be/HetB9bBymlY

Yüzleşme dizisinin ani final kararından sonra işsiz kalan ekip içinde üzüldüklerini dile getiren izleyiciler, Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul için de aynı kaderi paylaşacağından endişe etmeye başladılar.

Yüzleşme 4. Bölüm Fragmanı İzle! Gonca’nın Dosyası Yeniden Açılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler