Ana SayfaDedikoduBir Zamanlar Çukurova'da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu?

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi reyting sıralamasında ilk sırada yer almaya devam ediyor. Yılmaz ve Züleyha karakterleri ile gönülleri taht kuran, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf hayranlarını çok mutlu etti. Bir Zamanlar Çukurova’da dizi aşkı gerçek mi oldu? soruları akıllara getirdi.

Hilal Altınbilek Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova’da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu?

1970’li yıllarda Çukurova’da geçen dizi milyonların gönüllerine taht kurmayı başardı. Her hafta reytinglerde ilk sırayı kimselere vermeyen Bir Zamanlar Çukurova, 9. İnternet Medyası tarafından üç ayrı ödüle birden layık görüldü. Kerem Alışık ile Vahide Perçim  en iyi performas ödüllerinin sahibi oldular.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha ve Yılmaz karakterini canlandıran Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş hayranları tarafından birbirlerine çok yakıştırılıyordu. Hilal Altınbilek ile Uğur  Güneş’in sosyal medya hesabından paylaştıkları bu fotoğraftan sonra bir takipçi, ‘sonunda beklenen fotoğraf geldi’ yazdı. Başka bir takipçi ise, ‘dizide çok yakışıyorlardı. Gerçek hayatta da birlikte olmalarına sevindim’ notunu düştü.

İşte çok konuşulan o fotoğraf..

Bir Zamanlar Çukurova'da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu
Bir Zamanlar Çukurova’da Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu

Daha önce de Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek’in adı aşk dedikodularına karışmıştı ve Kerem Alışık bir açıklama yaparak olayı yalanlamıştı. O olaydan sonra Altınbilek’in başka biri ile birlikte olduğunu konuşulmuştu.

 Uğur Güneş kimdir?

 Bir Zamanlar Çukurova 25. Bölüm Yayınlandı! Hünkar ve Fekeli Zor Durumda!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler