Ana SayfaDizilerÇarpışma 15. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız'ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Çarpışma 15. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma 14. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin 15. yeni bölümünden ilk fragman geldi. Dizinin son bölümünde, Cansız’ın Kadir’e oynadığı oyunlar, Kadir’in onu bulmada kararlı olması ve Veli’nin Cansız’a Kadir’i öldürme konusundaki baskısı heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kadir, Cansız’ın kim olduğunu öğrenecek mi? Detaylar haberimizde…

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Kadir Cansız’ın Kim Olduğunu Öğrenecek Mi?

Çarpışma 15. bölüm fragmanında, Kerem gözaltına alınıyor ve Cemre’yi arayıp veda eder gibi konuşuyor. Cemre ise ne olup bittiğine anlam veremiyor ve kaygılanmaya başlıyor. Asiye, büyük bir panik yaşayarak Zeynep ile konuşuyor. Onu panikleten olay ise Cansız’ın Kadir’in oğlu olduğunu bilmemesi, Kadir’in ise babasının Cansız olduğunu bilmemesi. Kadir polis ekipleri ile birlikte Cansız’ı bulmak için ihbar edilen adrese yanı Asiye’nin evine gidiyor. Veli ise onları uzaktan izleyip ‘hadi öldürün birbirinizi’ diyor.

İşte Çarpışma 15. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA DİZİSİ 14. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Kadir, Zarif ile pazarlık yapabileceği bir detay bulur. Kadir, bunun Cansız’ın kurduğu bir pusu olduğundan habersizdir ve  saati almak üzere bir kumarhaneye gider. Büyük bir kavgaya tutuşan Kadir sonunda saati alır. Veli ile Cansız geriden onu izlerler. Bu arada Veli, Cansız’ın Kadir’i oğlu olduğunu öğrenmesinden çok korkar.

Veli, Kadir’i bir an evvel öldürmesi için onu kışkırtır. Kadir’in gücünü ölçmeye çalışan Cansız, onu ölüme götürecek bir plan yapar. Kerem, Demir ile Yakup’un kurduğu büyük bir tuzağın içine düşer. Zeynep, Kadir ile Asiye’yi bir araya getirir ve Kadir önce onunla konuşmak istemez. Ama Zeynep Kadir’i ikna etmeyi başarır.

Kadir, annesine aklına takılan soruları sorar ve Asiye’de cevaplar. Gözyaşlarına boğulan anne ve oğul birbirlerine sarılırlar. Kadir’in yaşadığı her an onun için ölüm korkusu demek olan Veli, Kadir ile Cansız’a birbirlerine kırdıracak bir plan yapar. Veli, Asiye’nin kriz geçirdiği yalanı ile Cansız ile Kadir’i Asiye’nin evine yönlendirir. Aynı anda polisleri de arayıp Cansız’ın bulunduğu evin adresini ihbar eder. Kadir ile Cansız karşı karşıya gelecek mi?

Çarpışma 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ben Seni Çok Seviyorum Zeynep!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler