Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 77. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Faruk İle Süreyya Buzları Eritiyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 77. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Faruk İle Süreyya Buzları Eritiyor!

Star Tv ekranlarının 3 sezondur her bölümü büyük bir heyecan ile izlenen dizisi İstanbullu Gelin 77. bölüm 2. fragmanı geldi. Özgür yüzünden Faruk ile Süreyya’nın araları bozulmuştu. Yayınlanan son fragmana göre izleyicilere müjdeli haber geldi. Faruk ile Süreyya buzları eritiyor ve eski mutlu günlerine geri dönüyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk İle Süreyya Buzları Eritiyor!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümü izleyenlere eğlenceli dakikalar geçirecek. Fragmanda, Esma ile Garip baş başa tatile gidiyorlar ve adeta ikinci baharlarını yaşıyorlar. Boranların erkekleri ise bir arada eğleniyorlar ve Osman’a Rus kalpağı hediye ediyorlar. Süreyya, Esma hanımın, kendisini İstanbullu olduğu için istemediğini, Bade’yi çalışan diye istemediğini ve şimdiki yeni gelini ise hem çalışan hem yabancı olduğu için Esma’nın tepkisini merak ediyor.

İşte İstanbullu Gelin 77. bölüm 2. fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 76. BÖLÜM ÖZETİ!

İstanbullu Gelin son bölümde, iş seyahatine Özgür ile birlikte giden Faruk otelde, Süreyya’ya atacağı mesajı yanlışlıkla Özgür’e gönderir. Uzun süredir Faruk’tan hoşlanan, Okan’ın yeğeni Özgür ise bu mesajdan sonra Faruk’un da kendisinden hoşlandığını zanneder. Faruk ise yaptığı hatayı fark eder ve özür dilemek için Özgür’ün kapısını çalar. Ancak Özgür bir anda Faruk’u öpmeye başlar. O sırada sürpriz yapmak için otele gelen Süreyya, Faruk ve Özgür’ü bornozlu bir şekilde öpüşürlerken yakalar.

Faruk hem bu duruma şok olur. Hem de Süreyya’yı karşısında görünce şok olur. Ne yapacağını bilemez haldedir. Süreeyya, eşinin kendisini Özgür ile aldattığını zanneder ve Faruk’u hiç dinlemez. Ağlayarak oteli terk eder. Faruk onu arar bulur eve getirir. Faruk’un Süreyya’dan özür dilediğini duyan Esma ne olduğuna bir anlam veremez.

Bu arada Özgür hastaneye kaldırılmıştır. Okan yeğeninin hastaneye kaldırıldığını öğrendikten sonra boranlar konağına onlardan hesap sormak için gider. Fikret ile İpek yeniden bir araya geldikten sonra adeta ikinci bir balayı yaşarlar. Adem ile Güneş ilişkisi gayet iyi gidiyor ve hatta Adem Güneş’in ailesi ile tanışmak için hazırlık yapar. Dilara’da terapiste gitmeyi kabul etmiştir ve Adem’le arası gayet iyidir.

İstanbullu Gelin 77. Bölüm Fragmanı İzle! Süreyya Özgür’le Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler