Ana SayfaÜnlülerEcem Karaağaç'a Enerji Yüklediği İddia Edilen Kişi Konuştu!

İlgili Postlar

Ecem Karaağaç’a Enerji Yüklediği İddia Edilen Kişi Konuştu!

“Survivor’da birinci yapacağım” iddialarıyla kendisini cinsel birlikteliğe zorlayan, Ecem Karaağaç’a Enerji Yüklediği İddia Edilen Kişi Konuştu!

Survivor Ecem Karaağaç kimdir?

Geçtiğimiz yıl Survivor yarışmasına kabul edildiğinin takipçileriyle sosyal medyada paylaşan Ecem Karağaç’a bir takipçisi tarafından “Sana enerji yüklemesi yapalım, kesin birinci olacaksın” teklifi gelmesiyle başlayan olay gündemi sarstı! Yapılan bu teklifi gerçek sanan Ecem Karaağaç, kişiyle buluşup defalarca kez birlikte oluyor. Ecem Karaağaç yarışma için adaya gittiğinde kısa süre içerisinde eleniyor ve enerji yüklemesi yalanı ortaya çıkıyordu. Cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen Ecem Karaağaç “Kandırıldım” diyerek kişi hakkında suç duyurusunda bulunuyor.

Survivor Ecem Karaağaç’a Birincilik Vaadiyle İstimar

Ecem Karaağaç: Çok mağdur durumda bırakıldım

“Hakkımı sonuna kadar arayacağım, çok mağdur edildim. Karşı taraf beni mağdur ve acı durumda bıraktı. Buna böyle bakmayın, eğitimli veya eğitimsiz profesör. Herkes dolandırılabiliyor, ben hukuka sonuna kadar inanıyorum, ortada büyük bir suç var ve ben bu davadan çekilmeyeceğim. Ayakta zor duruyorum, çok üzgünüm. İki yıldır sahtekar kişilerle mücadele içindeyim. Karşı taraf beni sürekli tehdit etti, beni maddi ve manevi bir şekilde dolandırdı, gerçekler çok kısa zaman sonra ortaya çıkacak.”

Ecemin konuşmasının ardından, gündemin de yükselmesiyle Ecem Karaağaç hakkında enerji yüklemesi yaptığı iddia edilen kişi Kanal D ekranlarında yayınlanan sabah programında konuştu.

“Zamanında gelemem müsait değilim dediğim halde ecem uçak biletimi alıp çağırıyordu. Evine gittiğimde bazen 3-4 hafta kadar kalıyordum. Levent’te iki alışveriş merkezi var, bakarsanız sarmaş dolaş fotoğraflarımız da vardır. Enerji yüklemedim. Haberleri de ben yaptırmadım eğer bu olay bir istismarsa bunllar mümkün olabilir mi? İster sevgili ister başka bir şey deyin ama asıl şikayetçi benim. ” Ecem Karağaç hakkında Enerji yüklemesi yapacağım” cümlesini asla kurmadım, kurmam da mesleğim bu değil. Ben eğitmenlik yapıyorum, kendisini de tehdit etmedim. Survivor’da beklediği şöhrete kavuşamayınca bu haberler oldu. Taksim Meydanın’da bunları ispat etsin, bana iftira atıldı ve ben de dava açtım. Benimde ailem var, çok bunalımdayım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler