Ana SayfaÜnlülerSurvivor Ecem Karaağaç'a Birincilik Vaadiyle İstimar

İlgili Postlar

Survivor Ecem Karaağaç’a Birincilik Vaadiyle İstimar

Survivor Ecem Karaağaç enerji yüklemesi yapacağını ve birinci olacağını söyleyerek istismarda bulunan kişi hakkında 2. Sayfa programında gözyaşlarına boğularak açıklamalarda bulundu.

Ecem Karaağaç kimdir?

Ecem Karaağaç Enerji Yüklemesi Vaadi Açıklamaları

“Sana enerji yüklemesi yapacağım, birinci sen olacaksın” vaadinde bulunarak kendisine defalarca istismarda bulunan kişi hakkında savcılığa şikayette bulunan Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, “Ortada çok büyük bir suç var. Bunu eğlence malzemesi yapmasınlar. Beni rezil edeceğini, beni magazine vereceğini defalarca söyledi. Asla geri çekilmeyeceğimi bilmesini istiyorum” dedi.

Daha önce Göz6 evi yarışmasına katılan ve daha sonra geçtiğimiz sezon Survivor’a katılan Ecem Karaağaç enerji yüklemesi yapılarak birinci olacağı vaadiyle kandırılması ve istismar edilmesi şikayetiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. O zaman sessiz kalmayı tercih eden Survivor Ecem, bugün 2. Sayfa programına katılarak gözyaşları içinde açıklamalar yaptı.

NTV’de yer alan habere göre Karaağaç, olayların bambaşka olduğunu da vurgulayarak üzüntüsünü paylaştı. Ecem Karaağaç’ın şu açıklamaları yaptı:

“Ben açıkçası mağdur edildim çıkan haberlere çok üzüldüm. Hakkımı aramak için hukuka başvurdum hakkımı orada sonuna kadar arayacağım. Karşı taraf çıkan haberleri bu kadar çarptırarak halkla paylaşması beni mağdur ve çok acı bir durumda bıraktı. Buna şöyle bakmayın eğitimli, eğitimsiz, profesör… Herkes dolandırılıyor. Bu işin ciddiyetinin 2 cümle kadar basit bir haber olmadığını herkes görecek. Benim hukuka inancım çok.”

Magazin Haberleri Gündeminde Yer Almak Çok Yıprattı

Ecem Karaağaç, açıklamalarının devamında, “Bunun magazin haberi olması beni çok yıprattı, benim ailem var. Ortada çok büyük, çok ağır bir suç var. Bunu lütfen eğlence malzemesi haline getirmeyin. Ben aileme bağlı biriyim. Asla bu davadan çekilmeyeceğim. Magazin basınında malzeme olduğum için üzgünüm. Bu karşı tarafın beni küçük düşürmek için yaptığı bir harekettir. Kimsenin başına bu kadar ağır bir şey gelmesin, ben zor ayakta duruyorum” dedi.

“Ben 2 yıldır bununla mücadele ediyorum” diyen eski Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, “Yaşadıklarım o kadar basit değil. Karşı taraf beni rezil edeceğini, beni magazine vereceğini defalarca söyledi ve tehdit ettti. Beni maddi manevi, ailevi her şekilde dolandırdı. Ben alay konusu olmak istemiyorum. Gerçekler yakın zamanda ortaya çıkacak” ifadelerini kullandı.

Yarışma Öncesi Ecem Karaağaç Neler Yaşadı?

Ecem Karaağaç, geçen sezon öncesi kendi sosyal medya hesaplarından Survivor yarışmasına katılacağını paylaştı. Bu paylaşım sonrası bir takipçisi ise birinci olabileceğini vaad ederek Ecem Karaağaç’a bir teklif yaptı. Bahsi geçen şahıs Karaağaç’a, “Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun” şeklinde mesaj attı.

Karaağaç, Survivor’da birincilik karşılığında yapılan bu teklife kayıtsız kalamayarak kendisine tavsiye edilen kişiyle görüştü. Sözde uzman yani enerji yüklemesi yapacak olan şahsın niyeti bambaşkaydı. Sözde uzman, birincilik iddiası ve enerji verme vaadiyle kadrırarak Ecem’le defalarca cinsel birliktelik yaşadı. Yarışmadan kısa süre sonra elenen Karaağaç, kandırıldığını anlayarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Ecem Karaağaç enerji yüklemesi vaadiyle istismar edilmesi sebebiyle bahsi geçen şahsın cezalandırılmasını talep etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler