Ana SayfaKimdirSurvivor Ecem Karaağaç kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımı yarışmacı kadrosu belli oldu. Gönüllüler takımında birbirinden iddialı yarışmacılar bir araya gelmiş durumda. Bu isimlerden biri de Ecem Karaağaç. Ecem Karaağaç kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, yarışmadan önce neler yapıyordu? Ecem Karaağaç hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star Gönüllüler Takımından Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor 2018 gönüllüler takımı yarışmacısı olduğu açıklanan Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Karaağaç, Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Altı yıl boyunca lisanslı olarak basketbol oynayan Ecem Karaağaç, profesyonel yüzücülük yapıyor. Bunların yanı sıra, okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraştı.

Ecem Karaağaç, önceden Göz6 yarışmasına katılmıştı

Ecem Karaağaç, eskiden Göz6 yarışmasına katılmıştı. Göz6’ndan tanıdığımız Karaağaç, heyecan ve adrenalini seven yapısı ile dikkat çekiyor. Karaağaç, Göz6 yarışmasında finale kalan üç bayan yarışmacıdan biridir.

Survivor 2018 gönüllüler takımı kadrosu

Ecem Karaağaç, Survivor gönüllüler takımında Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Gamze Aksu, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral ile birlikte yarışacak.

Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Her sezon olduğu gibi bu sezon da izlenme rekorları kırası beklenen Survivor, yeni sezonu ,ile 10 Şubat akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Survivor için geri sayım başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler