Ana SayfaKimdirFeride Hilal Akın Kimdir?

İlgili Postlar

Feride Hilal Akın Kimdir?

Feride Hilal Akın Kimdir?

‘Bilir Mi?’ şarkısında ki performansı ile herkesi büyüleyen Feride Hilal Akın, en sevilen romantik komedi olan Yeni Gelin dizisinde ‘Şirin’ rolü ile hayran kitlesini oldukça büyütmekte. Peki, başarılarını her geçen gün devam ettiren Feride Hilal Akın kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Feride Hilal Akın’ın Hayatı

Feride Hilal Akın, 18 Haziran 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Hayatının bir bölümünü Ankara’da geçiren Feride Hilal Akın, lise hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Küçük yaşlarda müziği hayatının merkezine koyan Feride Hilal Akın, ilk sahne deneyimini 17 yaşında yaşamıştır. Ünlü sanatçı ilgilendiği ve keyif aldığı müzikleri bir röportaj sırasında belirtmiş, alternatif  enstrümantal, etnik, elektronik ve film müziklerinden etkilendiğini söylemiştir.

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolar ile tanınan ve sevilen şarkıcı olan Feride Hilal Akın müzik hayatında günümüzde birçok sanatçıdan etkilendiğini fakat Sezen Aksu, Sıla ve Şebnem Ferah gibi ünlü sanatçıların söyleme tarzlarını çok sevdiğini ve şarkılarını seslendirmekten keyif aldığını söylemektedir.Balık burcu olan Feride Hilal Akın burcunun özelliklerini taşımakta ve doğal güzelliği ile herkesin dikkatini çekmektedir.

Oyunculuğuyla ve yayınladığı cover müzik videolarıyla sevilen sanatçının sevgilisi bulunmamaktadır. Aşk hayatı hakkında bilgi vermekten kaçınmaktadır. İlk oyunculuk deneyimi Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle adım atmıştır. Diziye dahil oluşu ise, Yeni Gelin dizisinin jenerik müziğini söylemek için stüdyodayken dizinin hem yönetmeni hem de yazarı Ersoy Güler’le tanışması üzerine olmuştur.

Yeni Gelin Dizisinde ‘Şirin’ Rolünde

Asiye ve Kalender’in biricik kızları, Hazar’ın kız kardeşidir. Enerjik, delidolu, eğlenceli biridir. Bir Bozok olarak dünyaya geldiğini unutup bir çobana aşık olmuştur. Ama o, bir Bozok olsa da bu dünyaya aşkı yaşamaya gelmiştir. Ve istediğini elde etmeden şurdan şuraya gitmeyecektir.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler