Ana SayfaKimdirSurvivor Anıl Berk Baki kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Anıl Berk Baki kimdir?

Survivor 2018 All Star’a sayılı günler kala, gönüllüler takımının kadrosu açıklandı. Gönüllüler takımı listesinde oldukça dikkat çekici isimler var. Anıl Berk Baki de bu isimlerden birisi. Survivor’a katıldığı açıklanan Anıl Berk Baki kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, ne iş yapar,hangi okuldan mezun oldu? Anıl Berk Baki kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımından Anıl Berk Baki kimdir?

Survivor 2018’de gönüllüler takımında yarışacağı açıklanan Anıl Berk Baki, 27 Eylül 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Baki baba tarafından aslen Trabzonludur.

Anıl Berk Baki, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü’nden mezun oldu. Milli sporcu olan Anıl Berk Baki, yelken sporu ile ilgileniyor. Bunun yanı sıra, sporcu kimliği ile dikkat çeken Baki, Crossfit antrenörliği de yapıyor. Anıl Berk Baki, bu iki sporun dışında uzun süre amerikan futbolu, voleybol ve atletizm ile ilgilendi.

Survivor All Star 2018 gönüllüler kadrosu

Şimdilerde Survivor 2018’de yarışmaya hazırlanan Anıl Berk Baki, gönüllüler takımında Birsen Bekgöz, Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı,  Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral gibi isimler ile omuz omuza mücadele vererek yarışmanın ünlüler takımına karşı yarışacak.

Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Geri sayım başladı! Survivor 2018 All Star, yeni formatı ile 10 Şubat akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler