Ana SayfaKimdirSurvivor Ramazan Kalyoncu kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Ramazan Kalyoncu kimdir?

Survivor 2018 gönüllüler takımı yarışmacı kadrosu açıklanırken, takımda dikkat çeken bir isim oldu. Göz6 yarışmasından tanıdığımız Ramazan Kalyoncu, Survivor’da gönüllüler takımında mücadele edecek. Peki, Ramazan Kalyoncu kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç? Ramazan Kalyoncu hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımından Ramazan Kalyoncu kimdir?

Survivor 2018 All Star gönüllüler kadrosunda mücadele etmeye hazırlanan Ramazan Kalyoncu, 21 Aralık 1990 tarihinde Rize’de dünyaya geldi. Aslen de Rizeli olan Kalyoncu, çocukluk yıllarını Rize’de köyde yaşadıktan sonra İstanbul’a yerleşti. Ailesi hala daha Rize’de yaşamaktadır.

Fiziği ve kaslı vücudu ile genç kızların beğenisini kazanan Ramazan Kalyoncu, daha önceden de Göz6 yarışmasına katılmıştı. Hafif Rize şivesi ile konuşan Kalyoncu, Göz6’da oldukça popüler bir yarışmacıydı. Kalyoncu, kızlar ve erkekler arasında yapılan yarışmalarda kızlar ekibine karşı pek de nazik davranmaması ile çok eleştirilmişti.

Fitness eğitmenliği yapan Ramazan Kalyoncu, bu mesleğinin yanı sıra modellik de yapıyor.

Survivor 2018 All Star yarışmasında gönüllüler takımında mücadele etmek için gün sayan Ramazan Kalyoncu, gönüllüler takımında Cumali Akgül, Yiğit Marcuz Aral, Gizem Kurtulan, Melih Özkaya, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Birsen Bekgöz gibi isimler ile sırt sırta mücadele edecek.

Survivor 2018 ne zaman başlayacak?

Survivor 2018, 10 Şubat günü TV8 ekranlarında ilk bölümü ile yayınlanmaya başlayacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler