Ana SayfaDizilerKadın 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Doruk'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kadın 55. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Doruk’a Ne Olacak?

Fox tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın merakla beklenen 55. yeni bölümü 26 mart salı akşamı ekranlara gelecek. Sarp’ın Bahar’ı ve çocuklarını kurtarmak içi Nezir’e teslim olmuştu. Nezir, Sarp’la bir oyun oynamış ve üç fotoğraftan birini seçmesini istemişti. Sarp seçtiği fotoğraf Doruk’un fotoğrafıdır. Doruk’a ne olacak? Merak konusu oldu.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Doruk’a Ne Olacak?

Kadın dizisinin 55. bölüm 2. fragman yayınlandı. Fragmanda, Nisan annesine oradan gitmek istediğini, babasının neden gelmediğini soruyor. Bahar, Nezir’in Doruk’u götürmesinden sonra çaresiz bekliyor. Nezir ise Doruk’la bir oyun oynamak istediğini ve bu oyun için onun gözlerini bağlamasını gerektiğini söylüyor. Doruk ise körebe oynayacağını sanıyor kabul ediyor.

Nezir gerçekten oğlunun intikamını almak için Doruk’u öldürecek mi?

İşte Kadın dizisi 55. bölüm 2. fragmanı..

KADIN 54. BÖLÜM ÖZETİ!

Nezir, Bahar’ı ve çocuklarını ele geçirir. Sarp, çocuklarını kurtarabilmek için Nezir’e teslim olmaktan başka çaresi kalmaz. Nezir’den Bahar’ı ve çocuklarını bırakmasını kendisini öldürmesini istiyor. Sarp onun kadınlara ve çocuklara dokunmadığını bildiğini söylüyor. Nezir ise kadınlara dokunmadığını doğru olduğunun doğru olduğunu söylüyor. Sarp, çocuklarının hayatı için endişeleniyor. Nezir’in amacı Sarp’ı öldürmek değil, ona kendisinin yaşadığı evlat acısını yaşatmaktır.

BAHAR ÇARESİZ SARP’IN GETİRİLİŞİNİ İZLİYİOR!

Bahar camdan dışarıya Sarp’ın eve getirilişini gözyaşları içerisinde izliyor. Bahar, Sarp için endişelidir. Ama Nezir’in asıl hedefi evlatları olduğundan haberi yoktur. Bahar, Nezir’e Sarp’ın katil olmadığını onu öldürürse huzur bulamayacağını söylüyor. Nezir ise zaten huzur aramadığını söylüyor.

ARİF BABASI İLE BİRLİKTE HAPİSTE!

Arif, dükkanında bulunan silah olayının ardından tutuklanıyor ve polise hiç bir şey anlatmıyor. Babası ile hapse giren Arif, Bahar’ı korumak için konuşmamakta kararlıdır. Ama avukatı ile tanıştığında büyük şok yaşar.

NEZİR’İN SARP’A OYUNU!

Nezir, Sarp’a onunla bir oyun oynayacağını söyleyerek önüne ters çevrili üç tane fotoğraf koyuyor. Bu fotoğraflardan birini seçmesini istiyor ve Sarp’ın seçtiği fotoğrafı ona veriyor. Sarp’ın seçtiği fotoğraf Doruk’un fotoğrafıdır. Nezir, Bahar’a akşam yemeğini Doruk’la yiyeceğini söylüyor. Bahar, Doruk’u bırakıp kendisini almasını istese de Nezir aldırış etmiyor.

Kadın 55. Bölüm Fragmanı İzle! Nezir Doruk’u Öldürdü Mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler