Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 77. Bölüm Fragmanı İzle! Süreyya Özgür'le Yüzleşiyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 77. Bölüm Fragmanı İzle! Süreyya Özgür’le Yüzleşiyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisi bu sezon final yapmayı düşünüyor. Dizinin 77. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Özgür meselesi yüzünden araları bozulan Faruk ile Süreyya, aralarındaki sorunları çözebilecekler mi? Özgür kaza geçirdiği anlaşılıyor. Hastaneye onu ziyarete giden Süreyya Özgür’le yüzleşiyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Süreyya Özgür’le Yüzleşiyor!

İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanında, Okan Faruk ile konuşuyor ve ona Özgür’ün kaza geçirdiğini öğrendiğini söylüyor. Esma sultan ile Garip aşk tazeliyor ve birlikte çok güzel vakit geçiriyorlar. Güneş, Adem’in Dilara ile barışmasından endişeleniyor. Özgür ise hastanede Süreyya’nın onları görmüş olmasından endişeleniyor. İpek’in Süreyya’ya, ‘Allah bana bir elti değil kardeş verdi’ sözleri dikkat çekiyor.

İşte İstanbullu Gelin 77. bölüm fragmanı..

İSTANBULLU GELİN 76.BÖLÜM ÖZETİ!

Özgür. uzun zamandır Faruk’a karşı duyguları vardır ve fırsatını kollamaktadır. Bu iş gezisi Faruk’a yaklaşabileceğini ümit ediyor ve hatta ona süprizler yaparak yaklaşmayı düşünür. Özgür Faruk’a bir masaj randevusu ayarlar ve Faruk masaja gider. O sırada da Süreyya Faruk’a süpriz yapmak için İstanbul’a gidiyor.

Faruk masajdan çıktıktan sonra Süreyya’ya mesaj atar ama yanlışlıkla mesajı Özgür’e gönderdiğini anlıyor. Özgür mesajı alınca duygularının karşılıklı olduğunu zanneder. Faruk, yanlışlığı düzeltmek için Özgür’ün odasına gider ve Özgür kapıyı açar açmaz karşısında bornozu ile Faruk’u görünce ona sarılır ve dudağından öper. Tam da o sırada Süreyya onları öpüşürken görüyor. Faruk neye uğradığını anlayamıyor.

SÜREYYA ŞOKLARDA FARUK DA ONUN KADAR ŞOK DA!

Faruk, Süreyya kadar şaşkındır ve olduğunu anlatmaya çalışıyor. Süreyya’ya onu kesinlikle aldatmayacağını söylüyor. Faruk, Süreyya’nın kendisine  inanmaması ağırına gidiyor. Süreyya Faruk’u anlayabilecek durumda değildir. Sadece gördüklerini sindirmeye çalışıyor. Esma hanım, Faruk’un Süreyya’dan özür dilediğini duyuyor. Neler olduğunu anlamaya çalışıyor.

FİKRET İLE İPEK’İN ARASI GAYET İYİ!

Fikret ile İpek yeniden bir araya geldiler ve ikili adeta yeniden bir balayı yaşıyorlar. Adem ile Güneş beraberliği gayet iyi gidiyor hatta ailesi ile tanışmak istiyor. Dilara ile Adem arası da düzeliyor birbirlerini anlayışla karşılamaya başlıyorlar.

 İstanbullu Gelin 76. Bölümde Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler