Ana SayfaÜnlülerFatih Altaylı'dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması!

İlgili Postlar

Fatih Altaylı’dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması!

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, günlerdir seyirciye poposunu açmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hatice hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı Hatice hakkında neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Ünlü Gazeteci Fatih Altaylı’dan Şoke Eden Popçu Hatice Açıklaması Geldi!

Başarılı şarkıcı Hatice popo açma hareketinden sonra gündemden bir türlü düşmek bilmiyor. Popçu Hatice ve eleştiri yapan ünlüler kervanına bu defa gazeteci Fatih Altaylı’da dahil oldu.

Fatih altaylı kimdir ile ilgili görsel sonucu

 

“Hatice Kıçını Açtı Mı Açmadı Mı? Bana Fenalık Geldi”

Fatih Altaylı, yaptığı açıklamada şarkıcı Hatice’ye yapılan eleştirilere tepki göstererek; ”Ben ise Hatice’den yanayım. Zorla muhafazakarlık gömleği giydirilmeyi kabul etmeyen herkesten yana olduğum gibi” ifadeleriyle çarpıcı bir açıklama yaptı. Cümlelerine şu şekilde devam eden ünlü gazetecei;  “Günlerdir gündem Hatice’nin kıçı…Açtı mı açmadı mı? Niye açtı? Modacısı biliyor muydu? Bilmiyor muydu? Bana fenalık geldi. Bunu konuşmazsanız gündem olmaz. Rahatsızsanız konuşmayın, yazmayın konu bitsin. Ben ise Hatice’den yanayım. Zorla muhafazakarlık gömleği giydirilmeyi kabul etmeyen herkesten yana olduğum gibi” ..

Hatice kimdir?

Poposunu Seyirciye Açarak Olay olan Hatice'den İtiraf Geldi

Şarkıcı Hatice : Muammer Ketenci’nin Haberi Vardı

Katıldığı bir magazin programında kendisine ve ünlü modacı Muammer Ketenci’ye yapılan eleştirilere karşı üzüntülerini dile getiren şarkıcı Hatice, gözyaşlarını tutamamıştı. Şarkıcı Hatice, Muammer Ketenci’nin defileden hemen önce podyumda farklı bir hareket yapacağından haberinin olduğunu, hatta defile sonrası ünlü modacının “ortalığı yıktın süperdin” ifadeleriyle yorum bile yağtığını dile getirmişti.

Poposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice’den İtiraf Geldi

“Kendinize Gelin Artık”

Diğer taraftan, yaptığı popo gösterme hareketi sebebiyle ölen eşine ve babasına çok ağır küfürler yapıldığını ifade eden ünlü şarkıcı Hatice, “Ben kocamın hala resmini cüzdanımda taşıyorum, siz benim ölmüş kocama baba laf ediyorsunuz kendinize gelin artık” şeklinde ifadeler kullanarak tepki göstermişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler