Ana SayfaDedikoduPoposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice'den İtiraf Geldi

İlgili Postlar

Poposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice’den İtiraf Geldi

Geçtiğimiz hafta, poposunu seyirci karşısında açarak Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratan şarkıcı Hatice, 2.sayfa programında samimi itiraflarda bulundu. Popçu Hatice’nin açıklamarı ve ayrıntıları Haberimizde, İşte Detaylar..

Poposunu İzleyiciye Açan Popçu Hatice’den Şok Açıklama!

Poposunu Seyirciye Açarak Olay olan Hatice’den İtiraf Geldi

Son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Şarkıcı Hatice, Gelin – Damat Fashion Day etkinliğinde, Muammer Ketenci defilesinde mankenlik yaptığı sırada seyirciye poposunu göstererek olay olmuştu. Ünlü şarkıcı Hatice Kanal D ekranlarında yayınlanan,  Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sundukları 2.sayfa programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturdu.

Şarkıcı Hatice’nin 2.Sayfa’ programına verdiği özel röportaj’ın ana başlıkları ise şöyle;

Şarkıcı Hatice: “Amacım Mesaj Vermekti”

”Evet, popomu açtım biraz da fazla kaçmış olabilir ama benim amacım mesaj vermekti mesajımı da verdim.” ifadelerini kullanarak devam etti…

Hatice kimdir?

Podyumda poposunu açan ve olay olan Hatice'den samimi itiraf: Kocam öldükten sonra... - Sayfa 4

”Benim o hareketi yapmamdaki amaç çok çok farklıydı, biraz basın için yaptım onu. 8 Mart Kadınlar Günü için video hazırladım kimse oralı olmadı.”

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

“Kusura Bakmasınlar”

“Ama ucuz buldukları hareket tıklanma rekoru kırdı. 2 milyonun üzerinde izlendi. Oraya gelen halk da destek verdi, alkışladı. Ben Muammer Ketenci’ye bunu söyledim, ‘Benim kafam da böyle bir şey var yapacağım’ dedim. Bilgi verdim. O espri yaptığımı düşünmüş olabilir. Bacak boyum uzun olunca, biraz fazla açılmış olabilir kusura bakmasınlar.”

“Kendinize Bakın…”

Bana dava açsınlar ben bunlara gülüyorum. Çok komik olaylar, bu podyumda neler neler oldu zamanında… Bunlar hiç gündeme gelmedi. Sanat camiasında olan bazı arkadaşların yorumlarına baktım evli barklı adamlarla olup, biraz daha güzel yaşamak için bedenini kullanan insanlarsınız. Biraz kendinize bakın ondan sonra bana laf söyleyin.

hat,ce_podyum_popo_.jpg

Şarkıcı Hatice: “Annem Benimle Konuşmuyor!”

“Eleştirinin bir çizgisi olması lazım benim anneme küfür ettiler çok fena kafayı taktığım bir kişi var ona dava açacağım. Annem bana kızmış, konuşmuyor benimle…”

“Ben hep böyleydim insanlar şunda kalmışlar ‘Hatice evliyken böyle değildi’ diyorlar ben hep böyleydim biraz deliyim. Ben evli adamlarla mı beraber mi oldum, bedenimi para için mi sattım? soruyorum sizlere…”

“Bana Estetik Geldi O Görüntü”

“Evet, açtım biraz da fazla kaçmış olabilir ama benim amacım mesaj vermekti mesajımı da verdim. Herkesin de bilgisi vardı. Beni üzen olay annenim bana küsmesi…Bana estetik geldi o görüntü açıkçası bu yaptığım hareketten pişman değilim yapmam gerekiyordu yaptım.”

Şarkıcı Hatice ile ilgili görsel sonucu

“Eşim Öldükten Sonra Kafayı Yedim”

“Eşim öldükten sonra kafayı yedim belki de saçımla oynadım, burnumla oynadım. Pişmanlıklarım da oldu ama arkama dönüp baktığım da ‘Keşke şunu yapmasaydım’ demedim. Ben kocama yakışır bir eş oldum. Kocam benden razı gitti, kendi ellerimle toprağa verdim.”

Şarkıcı Hatice ve ölen eşi ile ilgili görsel sonucu

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler