Ana SayfaDizilerYasak Elma 38. Bölüm Fragmanı İzle! Ender Kaya'dan Neden Korkuyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 38. Bölüm Fragmanı İzle! Ender Kaya’dan Neden Korkuyor?

Fox Tv’nin heyecanla izlenen dizisi Yasak Elma 37. son bölümü ekranlara geldi. Halit, işlerini hafifletmesi için eski genel müdürü Kaya’yı geri işe alır. Erim’i karşılamak için hava alanına gittiklerinde karşılarında Erim ile birlikte Kaya’nın da geldiğini gören Ender çok rahatsız olur. Ender, Kaya’dan neden korkuyor? Akıllara eskiden ikili arasında bir aşk mı yaşandı? sorusu geliyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Ender Kaya’dan Neden Korkuyor?

Ender Kaya'dan Neden Korkuyor

Yıldız’ın Kemal ile Zehra’yı ayırmak için kurduğu plan tutuyor ve iki boşanma protokolünü Halit’in baskısı ile imzalıyorlar. Halit, kamera kayıtlarından Yıldız’ın otele gittiğini görüyor. Eve geldiğinde Yıldız’a öfkeyle nerede olduğunu soruyor. Yıldız yine bir yalan uydurup işin içinden büyük başarı ile sıyrılıyor.

Yasak elma 38. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ender, Kaya’ya hemen geldiği yere geri dönmesini istiyor. Ender, onu barındırmayacağını söylüyor. Kaya, kendisinin ona kızması gerektiğini söylüyor. Kaya ona kendisinden korktuğunu ima ediyor. Yıldız, Ender’in hareketlerinden bir şeyler olduğunu seziyor. Kaya’nın kim olduğunu sorgulamaya başlıyor.

İşte Yasak Elma 38. bölüm ilk fragmanı..

YASAK ELMA 37. BÖLÜM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Zeynep ile Dündar evlenmek için gün alıyorlar. Dündar bekarlığa veda partisi düzenliyor ve Alihan’ı da davet ediyor. Zeynep bu durumdan rahatsız oluyor. Ama Alihan’ın rahat tavırları karşısında şaşkınlık yaşıyor. Alihan’ın Amerika’ya gideceğini öğrenen Zeynep, Dündar’la evlenmeye ani karar verdiği için pişmanlık yaşıyor ve Alihan’dan bir adım bekliyor.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ HÜSRAN OLUYOR!

Yıldız’da Zeynep’e, kendi evinde bir bekarlığa veda partisi düzenliyor. Bir dansçı getirmesi için Caner’e rica ediyor ve adam geliyor yarı çıplak dans ederken Halit geliyor. Evin tüm hanımları fırçadan nasibini alıyor. Öte yandan, Dündar’ın bekarlığa veda partisi ise bir pavyonda oluyor. Pavyonda kavga çıkıyor ve Partinin sonu karakolda bitiyor.

MUSTAFA YILDIZ’IN İZİNİ BULUYOR!

Yıldız’ın annesini sıkıştıran Mustafa, Yıldız’ın Halit Argun ile evli olduğunu, bulduğu resimlerden öğreniyor. Ona engel olmaya çalışırken Yıldız’ın annesi Mustafa’yı bıçakla yaralıyor ve Yıldız’ı arayıp hemen yanına gelmesini istiyor.

Yasak Elma 37. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kaya’nın Gelmesi Ender’i Rahatsız Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler