Ana SayfaDizilerGülperi 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Gülperi'ye Taşlı Karşılama!

İlgili Postlar

Gülperi 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Gülperi’ye Taşlı Karşılama!

Show Tv’nin sevilen dizisi Gülperi 25. yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Kadir ile Gülperi’nin evlendiklerini öğrenen çocuklar ikiliye cephe aldılar. Hasan kardeşlerini de alır ve son çare olarak dedesinin evine gitmekte bulur. Çocuklarını tekrar kaybetmekten korkan Gülperi, boşanma dilekçesi vermek için Adliye’ye gider. Yakup ağaya çocuklarını almak için giden Gülperi’nin kafasına taşlar yağıyor. Gülperi’ye taşlı karşılama yapılıyor ve çocuklarda bu durumu seyrediyorlar.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi’ye Taşlı Karşılama!

Gülperi 25. bölüm ilk fragman yayınlandı. Fragmanda, Yakup ağa torunlarının yanında olmasından çok memnundur ve hatta tüm malını mülkünü Hasan’ın üstüne yürüteceğini söylüyor. Gülperi çocuklarını almak için Yakup ağanın evine gittiğinde, onun evlendiğini öğrenen aile taşlarla Gülperi’in üzerine saldırıyorlar. Hasan ve Bedriye tepkisiz durumu seyrediyorlar. Gülperi zor da olsa Can’ı almayı başarıyor.

İşte 25. bölüm ilk fragmanı..

GÜLPERİ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, annesinin evlendiğini öğrendikten sonra onunla konuşmak istediğini söyler ve karşılaştıklarında ona ateş püskürür. Eve gelir ve kardeşlerini alır Ajda’nın evine giderler. Kadir ile Gülperi onları takip ederler. Ajda’nın evine gittikten sonra rahatlarlar ama Can hasta olduğu için Gülperi’nin içi hiç rahat değildir.

ARTEMİS ANNESİNİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜYOR!

Artemis, annesi ile ortağının konuşmalarını duyuyor ve şok oluyor. Şeyma, sırf babasına yakın olabilmek için adam tutup kendisini dövdürecek kadar piskopattır. Bir taraftan da babasının Gülperi ile gizlice evlenmesini hazmedemezken bir de bunu öğrenince iyice dağılır. Babası konuşmak istese de kabul etmez.

GÖKHAN İNTİKAM ALMAKTAN VAZGEÇİYOR!

Gökhan babası Seyit’in intikamını almak için Eyüp’ün yattığı hastaneyi buluyor ve onu öldürmek için pusuda beklerken, Hasan engel oluyor. Hatta babasının önüne gerilip önce kendisini vurmasını istiyor. Gökhan’ı inkikam almaktan vazgeçirmeyi başarıyor.

HASAN İLE BEDRİYE DEDESİNİN EVİNE GİDİYORLAR!

Ateşi yükselen Can’ı, Hasan ile Bedriye hastaneye götürür. Hareketlerinden Şüphelenen doktor sosyal hizmetlerini arar. Bunu duyan Hasan Can’ı da alır hastaneden kaçarlar. Ajda’da zaten İzmir’e taşınıyordur ve son çareyi dedesinin evine gitmekte bulurlar.

Gülperi 24. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Pes Mi Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler