Ana SayfaDizilerKuzgun 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila Kuzgun'a Rest Çekiyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Dila Kuzgun’a Rest Çekiyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun ilk beş bölümü ile büyük beğeni toplamayı başardı. Dizinin 6. yeni bölümü 20 mart çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Meryem Dila’yı, karşısına alıp konuşuyor ve ona Kuzgun girdiği karanlık işlerden kurtulması için ondan yardım istiyor. Kuzgun’u hayatlarından da silmesini istiyor. Kuzgun 6. bölüm 2. fragmanı yayınladı. Rıfat’ın tutuklanmasından sonra, Dila Kuzgun’a rest çekiyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Dila Kuzgun’a Rest Çekiyor!

Kuzgun 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Dila’ya abisi, Kuzgun’u içlerine soktuğu için ondan hesap soruyor. Bu arada kavga oluyor ve Kuzgun yaralanıyor. Onu eve alan Meryem, Kuzgun’un vücudundaki dövmeleri görüyor ve Terzi Derviş’e gidiyor.

Kuzgun’un intikam için geri döndüğünü anladığını ve bu yoldan onu döndürmek zorunda olduğunu söylüyor. Derviş, artık onu bu yoldan kimsenin döndüremeyeceğini söylüyor. Dila Kuzgun’un karşısına çıkıp, babasından ve ailesinden uzak durmasını söylüyor.

İşte Kuzgun 6. bölüm 2. fragman..

KUZGUN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeref’in oğlu Bora babasını, Kuzgun’un vurduğunu ve bu işin içinde Rıfat’ın parmağının olduğunu öğreniyor. Kuzgun, Bora’nın kendisini ve Rıfat’ı, Dila’nın önüne atmaya çalıştığını anlıyor ve Rıfat’ı bu konuda uyarıyor. Kuzgun Dila’ya, babasının hayatını kurtarmak için Şeref’i ve Ayhan’ı vurduğunu itiraf ediyor. Sonra, Şeref’i ve Ayhan’ı vurduğu silahı Dila’ya teslim ediyor.

KUZGUN ANNESİNİ KURTARIR!

Kuzgun, terzi Derviş’e gidiyor ve ne yapmasını gerektiği konusunda ona akıl danışır. Terzi Derviş, Bora’nın, oynadığı bir oyunu olduğunu ve annesini kurtarmaya gitmemesi konusunda uyarır. Kuzgun Derviş’i,  dinlemez ve annesini kurtarmaya gider. Bora’ya Kuzgun’dan, bir mesaj gelir ve o mesajı görür görmez Meryem’i evine gönderme emrini verir.

KUZGUN’DAN TERS KÖŞE!

Kuzgun, Bora’nın evine gitmiştir ve oradan konum gönderir. Bora’nın oğlunun elinde olduğuna inanmasını sağlar. Bora, evine gider ve oğlunu Kuzgun’un yanında bulur. Kuzgun’un planı işlemiş ve annesini kurtarmayı başarmıştır. Kuzgun, Bora’ya, babasını vurduğunu itiraf eder. Dila, Kuzgun’dan aldığı silahı alır ve Adliyeye gider. Adliye’ye gittiğinde, Şeref’in ve Ayhan’ın kimin vurduğunu bildiğini söyler. Dila, babasını ölmekten kurtaran Kuzgun’u ele verecek mi?

Kuzgun 6. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Rıfat Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler