Ana SayfaÜnlülerPoposunu İzleyiciye Açan Popçu Hatice'den Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Poposunu İzleyiciye Açan Popçu Hatice’den Şok Açıklama!

Önceki gün Muammer Ketenci defilesinde podyumda yürüdüğü sırada poposunu göstererek Magazin gündemine damga vuran popçu Hatice, konu hakkında ilk defa konuştu. Popçu Hatice’nin bomba gibi düşen açıklaması Haberimizde..İşte Detaylar..

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Popçu Hatice’den Şok Açıklama Geldi: “Şikayet Edeceğim”

Yaptığı cesur paylaşımları ile her zaman sosyal medya hesabından gündemden düşmeyen popçu Hatice, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Muammer Ketenci’nin defilesinde podyumda yürürken, biden kalçasını açarak magazin gündeme bomba gibi düşmüştü. Şarkıcı Hatice bu konu hakkında sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Şarkıcı Hatice: “Hareket Kesinlikle Kurgu Değildi.”

Şarkıcı Hatice konu hakkında;  “İçimden geldiği gibi hareket ediyorum. Sadece kendi çapımda eğleniyorum, gülüyorum ve güldürüyorum. Ayrıca o hareket kesinlikle kurgu değildi.”

Hatice kimdir?

Şarkıcı Hatice, eleştiriye maruz kalınca hiç kimseyi umursamadığını açıklayarak şöyle ekledi; “Sadece belden aşağı konuşanları şikayet edeceğim. Onun dışında her türlü eleştiriye açığım.”

Meslektaş Seher Dilovan’ın yaptığı açıklamalarının çarpıtıldığı söyleyen ünlü şarkıcı Hatice, “Onun dışında kimseyle polemiğe girmek istemiyorum. Herkes kendi kapısının önündeki çöplüğü süpürsün!”  ifadelerini ekledi.

 

İşte Popçu Hatice’nin Poposunu Gösterdiği Görüntüleri;

Popçu Hatice: ” Herkes Kendi Kapısının Önündeki Çöplüğü Süpürsün”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler