Ana SayfaDedikoduHadise, Aradığı Aşkı Hangi Ünlüde Buldu!

İlgili Postlar

Hadise, Aradığı Aşkı Hangi Ünlüde Buldu!

Cesur paylaşımlarıyla magazin gündemden hiç düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, gönlünü kime kaptırdı? Güzel şarkıcının videosunu kalp emojisiyle paylaşarak karşılık veren ünlü kim? Tüm detaylar Haberimizde..

Hadise’nin Reklam Filminden Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı

Şarkıcı Hadise, Aradığı Aşkı Buldu!

O Ses Türkiye programının jüri üyeliğinden ayrıldıktan sonra dinlenmeye çekilen ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya paylaşımıyla bu defa Magazin Haberleri‘ne damga vurdu. Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram sayfasından Orhan Ölmez’in Seni Çok Seveceğim eserini paylaştı. Orhan Ölmez ise bu paylaşıma karşılık vererek Hadise’nin videosunu kendi sayfasından kalp emojisi ile paylaştı.

Hadise kimdir?

 

Hadise’ye Kalpli Yanıt!

Sosyal medya paylaşımlarına çok önem veren şarkıcı Hadise yaptığı paylaşımlarla gündem olmayı seçti. Geçtiğimiz günlerde makyajsız fotoğraflarıyla Magazin gündemine gelen şarkıcı Hadise bu defa Instagram da paylaştığı bir video ile magazin haberi oldu. Şarkıcı Hadise, ünlü şarkıcı  Orhan Ölmez’in yeni şarkısı Seni Çok Seveceğim’i  kendi Instagram hikaye sayfasında paylaşımını yaptı. Şarkıcı Hadise’nin bu paylaşımını kendi hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Orhan Ölmez’in ise paylaşıma kalp emojisi çizmesi aşk dedikodularına davetiye çıkardı.

“Hadise Aradığı Aşkı Orhan Ölmez’de Buldu”

Ünlü şarkıcıların hayranları, Hadise ve Orhan Ölmez’in aşk yaşadığı haberlerine sessiz kalmadılar. Bir takipçi; “Hadise en sonunda aradığı aşkı Orhan Ölmez’de buldu galiba.” yorumunu yaparken, diğer bir kullanıcısı ise, “Eğer aşk iddialar doğruysa bu aşk 2019’a damga vurur.” ifadeleriyle yorumlar yaptılar.

İşte Orhan Ölmez’in Kalpli Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler