Ana SayfaDedikoduGökçe Bahadır'ın Konser Ücreti Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Gökçe Bahadır’ın Konser Ücreti Ortaya Çıktı

Televizyonların başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır, yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi final yapınca, Aykut Gürel’den gelen teklife hayır diyememiş ve bir albüm çıkarmıştı. Ataşehir’deki DasDas, ilk konserini veren Gökçe Bahadır’ın sahne ücreti ortaya çıktı, Detaylar Haberimizde..

Gökçe Bahadır ilk klibi ile dikkat çekti!

Gökçe Bahadır’ın Konser Ücreti Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz dönemlerde Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alarak başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, dizi çekimlerinin sonlanmasıyla bir pop albümü çıkarmış hatta klib bile  çekmişti. Geçen hafta Ataşehir’deki DasDas’da ilk konser performansında başarıya imza atan Gökçe Bahadır’ın bir konserden 100 bin TL aldığı öğrenilen bilgiler arasında geliyor. Ünlü oyuncu dizilerden ortama bölüm başında 70 bin Tl. alıyordu.

Gökçe Bahadır kimdir?

İşte Gökçe Bahadır’ın Sahnesinden Kareler..

Gökçe Bahadır: “Oyunculuğu Bırakmam”

Ataşehir’deki DasDas’daki Gökçe Bahadır’ın konserini izleyeme gelenler arasında yakın arkadaşları Mert Fırat, İdil Fırat ve Cansu Tosun’da vardı. Hayatının ilk sahnesinde oldukça heyecanlı olan Gökçe Bahadır, birden fazla kostüm giyerek muhteşem görüntülere imza attı. Heyecanını konser başlamadan önce Magazin muhabirleri ile gidermeye çalışan usta oyuncu “Hiçbir şekilde oyunculuğu bırakmak gibi bir niyetim yok”  ifadeleriyle akıllardaki acaba sorularını da yanıtlamış oldu.

 

gökçe bahadır konser ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler