Ana SayfaÜnlülerSöz ve Savaşçı dizilerinin rakibi Nöbet Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu!

İlgili Postlar

Söz ve Savaşçı dizilerinin rakibi Nöbet Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu!

Bir dönemlerin efsane haline gelmiş yapımlarından Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar rolünü üstlenen Necati Şaşmaz hayranlarına 2 yeni projesini duyurdu. Kurtlar Vadisi’nin simgelemiş karakterlerinden Necati Şaşmaz, müjdeli gelişmeyi aktararak Kurtlar Vadisi değil ama hem dizi hem de film projesinin olacağını açıkladı.Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, hayranlarına yeni bir dizi müjdesi verirken, bu projenin Kurtlar Vadisi olmayacağını söyledi. Yeni bir dizi projesinin olduğunu söyleyen Necati Şaşmaz, “Bir dizi projemiz var. İnşallah bir de, yakın zamanda sinema filmi projemiz olacak, hepsi sırayla tabi ki. Kurtlar Vadisi değil. Nöbet isimli dizi olacak inşallah. Antalya civarında çekilecek dizimiz. ” şeklinde konuştu.

Genel Yönetmen olarak Necati Şaşmaz ve Gökhan Erkut’un yöneteceği ve Necati Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Nöbet heyecanla bekleniyor.

Diziyle ilgili ilk haberler dizinin başrol oyuncularıyla ilgili gelmişti. Bu haberlerde dizinin başrollerinde kesin olarak Yurdaer Okur ve Orçun Kaptan’ın yer alacağı açıklanmıştı.

Söz ve Savaşçı dizilerine rakip gelen Nöbet’in baş rol oyuncusu belli oldu!

Alınan son duyumlara göre oyuncularla anlaşan yapımcı, bu hafta gelen yeni oyuncularla imzaları atıyor. Gelecek hafta ise dizinin çekimlerine başlanacak.
Dizi fazla düşük reyting almadığı sürece yayında kalacak, bu madde Show Tv ile Pana Film’in anlaşmasında yer alıyor.
Belki de işin en garip tarafı bu. Çünkü ilk defa bir dizi için böyle bir anlaşma yapılmış durumda.
Bir aksilik çıkmadığı takdirde Nöbet dizisinin Aralık ayında Show Tv’de ekranlara gelmesi bekleniyor…

Star’ın Söz ve Fox’un Savaşçı dizilerine rakip olacak Nöbet dizisinin çalışmaları sürerken baş rol oyuncusu da belli oldu.

Necati Şaşmaz’ın patronu olduğu Pana Film’in merakla beklenen yeni dizisi ‘Nöbet’in hazırlıkları sürüyor. Gökhan Erkut’un yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin çekimleri için Antalya Elmalı’da kasaba kuruldu.

Cast çalışmaları devam eden dizide Jandarma Binbaşı Barış Kalender rolü için Yurdaer Okur ile anlaşılmıştı. Dizinin başrol karakterlerinden Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu rolü için de titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda ünlü oyuncu Saygın Soysal ile el sıkışıldığı öğrenildi.

Dizinin belli olan diğer oyuncuları arasında Orçun Kaptan da var. Ünlü oyuncu ‘Nöbet’te Söğüt Karakolu komutan yardımcısı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ergün Aydın rolüne hayat verecek.‘Nöbet’ dizisinin kış sezonunda Show TV’de ekrana gelmesi planlanıyor. (Medyatava/Birsen Altuntaş)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler