Ana SayfaÜnlülerÇağatay Ulusoy'un Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Netflix’in yayınladığı The Protector’un resmi fragmanı, izleyiciyi farklı bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), 14 Aralık’ta bütün dünya ile aynı anda
izleyiciyle buluşacak.03 Medya tarafından çekimleri yapılan dizinin önce ilk 10 bölümü çekildi, arkasından Temmuz-Ağustos aylarında ikinci 10 bölüm tamamlandı. Ekim ayı başında ilk kısa teaser yayınlandı. 3 gün önce de 1,45 dakikalık tam tanıtıcı fragman Türkçe sözlü ingilizce alt yazılı olarak yayınlandı. Ayrıca fragman 4 ayrı dilde yayına verildi.

Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector (Hakan: Muhafız), 14 Aralık’ta bütün dünya ile aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Dizide sıradan ve genç Hakan’ın tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesi ve yaşantısının bir anda altüst olarak epik bir maceraya adım atmasını izliyoruz.Geçmişle geleceğin, doğuyla batının buluştuğu 15 milyonluk İstanbul’da Hakan aslında hikayenin başında Kapalı Çarsı’daki bir esnaftan farksız herhangi bir genç. Oysaki çok kısa zamanda doğduğu ve büyüdüğü şehrin gizemli güçlerin tehdidi altında olduğunu öğrenmesiyle onu çok başka bir dünya bekliyor olacak. Hakan kendisi için çizilmiş kaderine nasıl tepki verecek, kendisi ondan beklenen son muhafız olabilecek mi?

Merak edilen soru, yayın nerede?

Bu bir Netflix internet dizisi. Sadece aboneler internetten izleyebileceklerdir.

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği fantastik drama türündeki dizinin kadrosunda, ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Saygın Soysal, Burçin Terzioğlu ve Yurdaer Okur yer alıyor. The Protector, Türkçe ismiyle Hakan: Muhafız’ın yapımcılığını Netflix adına O3 Medya kurucu ortağı Onur Güvenatam üstleniyor.(The Protector) Hakan: Muhafız adlı dizi İstanbul’u yok etmek isteyen kötü emelleri olan, karanlık güçlere karşı korumaktır. Denizli’nin küçük bir kasabasından gelen mütevazı bir üniversite öğrencisi iken bütün hayatı allak bullak olan Hakan; “Roller dağıtılmış bize düşen de sıramız gelince oynamak.” diyerek görevi kabullenir. Hakan’ı dedesinin 500 yıl önce Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı ikiz gömleği süper güç sahibi yapacak ve koruyacaktır. İşte biz uzun soluklu 10+10 bölümlük dizide Hakan’ın mücadelesini ve maceralarını izleyeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler