Ana SayfaÜnlülerSen Anlat Karadeniz Sürprizlerle Geliyor!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Sürprizlerle Geliyor!

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları Sen Anlat Karadeniz dizisinin 31. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragmanı bugün ATV’de ekrana geldi. Yeni fragmanda; Vedat’ın tüm kötülüklerine ve hain planlarına rağmen, Tahir ile Nefes ayrılmıyor. Aşklarını müthiş bir düğünle taçlandıran bu iki aşık sonunda mutluluğu tadıyor. Nefes düğünde Tahir’e büyük bir sürpriz yapıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm fragmanları…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Nefes’in Karadeniz damarı tuttu! Sen Anlat Karadeniz, sürprizlerle geliyor!

Atv’nin sevilen dizisinde bu hafta Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölüm heyecanlı anlara sahne olacak.

Tahir, Nefes’e evlenme teklif ediyor. Tahir, Nefes’i istemeye geliyor. Mustafa Nefes’i Tahir’e istiyor. Tahir’in gelinlikle gördüğü Nefes karşısında dili tutuluyor. Nefes de sevdiğine; “Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş… Çok seviyorsun ondandır…” diyor.  Sen Anlat Karadeniz 31. yeni bölüm 2. fragmanında ise; Tahir ile Nefes masallardaki gibi bir düğünle evleniyor. Nefes gelinliği Tahir damatlığı ile göz kamaştırıyor. Aşıklar o kadar mutlu ki. Nefes, Tahir’e ‘iyi ki sen’ diyor. Nefes düğünde horon teperek büyük bir sürpriz yapıyor. Tahir’de Nefes’e Hayallerime Nefes olduğun için…İyi ki sen” diyor.

Vedat’ı köşeye sıkıştırarak elinde Nefes’e karşı kullanmaya çalıştığı silahı ve mermiyi alan Tahir, Nefes ve Yiğit ile gerçek bir aile olma yolunda yeni bir adım daha atıyor.

Nefes ve Tahir’in düğünü, yeni bölüme damgasını vuracak. Nikahlarını Yiğit’in velayeti için aceleye getiren ikili, bu kez düğün törenleriyle dosta düşmana birlikte olduklarını haykıracaklar.

Nefes’in gelin içindeki muhteşem görüntüsü, Tahir’in aklını bir kez daha başından alırken, Nefes, tam bir Karadeniz gelini olduğunu ispatlamak ister gibi horon tepecek.

Gelinlik ve ayağındaki spor ayakkabılarıyla horon tepen Nefes’in bu mutlu görüntüsünü, ekran başındakiler merakla bekliyor.

İşte Nefes ve Tahir’in düğününden heyecanlı anların paylaşıldığı o tanıtım haberimizde..

Son bölümde neler yaşandı?

Nefes Vedat’ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat’ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat’ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir’i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat’ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat’ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat’ın ihanetinin cezası ne olacak?

Vedat’ın planına karşı Tahir’in de bir planı vardır. Nefes’i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler