Ana SayfaDizilerKızım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir DNA Testini Alır ve Rahatlar!

İlgili Postlar

Kızım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir DNA Testini Alır ve Rahatlar!

Kızım dizisi 24. son bölümü ile Tv8 ekranlarında yayınlandı. Öykü, her şeyi son anda hatırladı ve baba diyerek Demir’e koştu. Cemal, mahkemeye verip Öykü’yü almak istemesi üzerine Demir, sahte DNA ile onu alamayacağını söylüyor. Demir, daha önce aldığı DNA testini Öykü’nün kendi kızı olduğundan endişe duymadığı için okumadan yırtmıştı. Hastaneye giderek testin kopyasını ister. Demir DNA testini alır ve rahatlar. Öykü kendi kızıdır.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Demir DNA Testini Alır ve Rahatlar!

Öykü ve Demir sonunda birbirlerine kavuşuyor. Öykü’nün babasına “Ben sanki seni çok özlemişim” sözleri Demir’i çok duygulandırır. Öykü, Candan’a onlarla kalmak istediğini, kendisini bir daha teyzesine vermemelerini istiyor.  Murat’a borcu olan parayı götüren Demir, onun iğneleyici sözleri karşısında kendine zor hakim oluyor.

Demir DNA Testini Alır ve Rahatlar

KIZIM DİZİSİ 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Candan Öykü’nün evde olmadığını anlar ve Demir’i arar. Zeynep’i telefonla arayan Demir, ona da ulaşamayınca iyice endişelenir. Zeynep, Öykü ile birlikte Cemal’in arabasıyla dönerler. Demir, Cemal’e de ulaşamaz, tam mahalleye girdiklerinde onları görür. Demir, Öykü’yü hemen arabadan çıkarır ve Cemal’e hesap sormaya başlar. Ona kızından uzak durmasını söyler. Onlar kavga ederken Öykü birden baba diye seslenir. Demir kızını omzuna alarak eve döner.

Candan’da Öykü’nün tekrar hatırlamasına çok sevinir. Demir eve geldiğinde Uğur’un annesi Müfide nine onu bekliyordur ve Uğur’un ortalıkta olmadığını söyler. Demir, Öykü’nün öğretmenini arayarak Uğur’u sorar. O da onun nerede olduğunu bilmediğini söyler.

Öykü okula gitmemek için diretir ve bu durumu Candan Demir’e anlatıyor. Demir, Öykü’nün okula neden gitmediğini öğrenince Candan şok oluyor. Öykü, Demir’e kendisi için çok önemli olduğunu söylüyor ve bir daha kavga etmemesini, hırsızlık yapmamasını, başını belayı sokmaması konusunda söz vermesini istiyor. Demir, kızına söz veriyor.

Zeynep’i yaptıklarından dolayı Müfide ve Öykü onu pişman ederler. Candan Zeynep’i kolundan tutarak Cemal ile bir iş çevirmemesi konusunda onu uyarır. Zeynep, dışarı çıkararak Cemal’i arar ve konuşmaları gerektiğini söyler.

Kızım 24. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Baba Diyor ve Demir’e Sarılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler