Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 77. Bölümde Faruk Derin Bir Nefes Alıyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 77. Bölümde Faruk Derin Bir Nefes Alıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 3 sezondur yayında ve yakında final yapmaya hazırlanıyor. Özgür olayı boranlar da şok etkisi yaratmıştı. Özgür’ün intihar etmediği, kaza geçirdiği ortaya çıkıyor. Faruk derin bir nefes alıyor. Süreyya hastaneye Özgür’le konuşmaya gidiyor. Bu arada Boran kardeşlerin yakınlaşması Adem ile Dilara’yı da sık sık bir araya getirmesine, Güneş’i endişelendiriyor.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Faruk Derin Bir Nefes Alıyor!

Özgür meselesinin çözülmesi ile herkes derin bir nefes alıyor. Ama Süreyya bu olaydan büyük bir yara alıyor. Özgür,  kendine geldiğinde intihar etmediğini, kaza geçirdiğini açıklıyor. Tüm bu gerginliklerden sonra Osman’ın yeni aşkı gündem oluyor. Esma Sultan hariç herkes bu durumdan eğleniyor. Süreyya ise, Esma Sultan’ın, kendisini İstanbullu diye, Bade’yi çalışan diye, şimdiki gelini olacak kişinin hem yabancı hem çalışan olmasına ne tepki vereceğini merak ediyor.

Faruk Derin Bir Nefes Alıyor

İSTANBULLU GELİN 77. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Süreyya, Faruk’u Özgür ile öpüşürken gördükten sonra, Okan’ın evi basması ile aile her şeyi öğreniyor. Okan eve geliyor ve Özgür’ün intihar ettiğini, bunun sorumlusunun da Faruk olduğunu söylüyor. Süreyya, bir köşede oturup yaşadıklarını sindirmeye çalışıyor. Süreyya, kimseye küskünlüğünü hissettirmek istemiyor ve kendini odaya kapatıyor. Esma, onun bu haline çok üzülüyor ve onun kalp yarasını paylaşmak istediğini söyleyerek ona sarılıyor.

İPEK OKAN İLE GÖRÜŞÜYOR!

Bu durumda bir şeyler yapmak isteyen İpek, yaşayacağı tepkiyi de göze alarak Okan’la konuşmaya gidiyor. Şirketten ayrılmayacağını söyleyen Okan’la konuşup onu şirketten ayrılmasına ikna ediyor.

ÖZGÜR OLAYI AÇIĞA ÇIKIYOR!

Özgür hastanede kendine geliyor ve büyük bir hata yaptığının farkına varıyor. Okan, Faruk’un yanına gidiyor ve Özgür’ün intihar etmediğini, kaza geçirdiğini söylüyor. Özgür, Süreyya’ya karşı kendisini suçlu hissediyor ve onunla konuşuyor. Süreyya için zor da olsa Özgür ile görüşmeye hastaneye gidiyor.

Emir, babasına bir türlü ulaşamıyor. Faruk, yaşadığı olaylardan dolayı kendisini işine vermiştir. Emir, yurt dışında okumaya karar veriyor ve babasının imzasını taklit ediyor. Faruk bu durumu son anda öğreniyor.

stanbullu Gelin 77. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Faruk İle Süreyya Buzları Eritiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler