Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Çeto'dan Koçovalılara Büyük Darbe!

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Çeto’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

Show Tv’de yayınlanan en çok izlenen dizilerden olan Çukur 2. Sezon 25. bölümü ile 25 mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Mahsun, hayatının en büyük hatasını yapıyor ve gözyaşlarına boğuluyor. Çeto, Mahsun öldü diye gözyaşı dökerken, Koçovalılar’ın kökünü kurutmak için yemin ediyor. Çeto’dan Koçovalılar’a büyük darbe geliyor.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Çeto’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

Çukur dizisinin 2. sezon 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Çeto, Mahsun öldü diye gözyaşı döküyor ve Koçovalılar’dan onun intikamını almak için yemin ediyor. Çukurda büyük bir çatışma çıkıyor. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünde kıyamet kopacak.

İşte Çukur dizisi yeni fragman..

ÇUKUR 2. SEZON 24. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Çeto’nun mahallede herkesin karşısına geçip, Vartolu’nun geçmişte onunla çalıştığını söylemesi soğuk rüzgarlar estirir. Bu gerçeği İdris’in de öğrenmesiyle Vartolu derinden sarsılır ve İdris’in karşısına geçerek onunla konuşur. Mahsun’un geçmişini bulmaya çalışan Sena ve Selim, Aliço’nun da yardımıyla Mahsun’un babası Kadir’i bulur. Ünlü oyuncu Menderes Samancılar’ın canlandırdığı Kadir, yıllar sonra oğluyla karşı karşıya gelir.

ÇETO’NUN PLANI TUTMADI!

Yamaç, Metin’e bulduğu yatın kime ait olduğunu öğrenmesini ister ve yat Baykal’ın olduğu ortaya çıkar. Çeto, ikinci defa Koçovalılar’ın düğününü bastığı için bu sefer temkinli davranıp önlem alırlar. Bidonlara kimyasal yerleştirerek Çeto’nun planını suya düşürürler.

Bidonlardan çıkan gazla baygın halde olan Çeto’yu, Mahsun görür ve onu dışarı çıkarır. Uluç, kızının üzgün halini gören onunla konuşmak ister. Ama Damla onu dinlemez. Cumali, Damla’ya bunu kendisinin istemediğini söyleyerek evden gider. Kendisini Yıldız’ın evinin önünde bulur. Yamaç, Baykal’ın yerini bulur. Kemal, daha önceden gelip yakıp yıktıkları mekanın yeni halini görünce hayrete düşer. Mekan’a geldiklerini Baykal çoktan duymuştur.  Selim, yata çıkar ve Salih’i orada görür.

MAHSUN’UN ZOR ANLARI!

Çeto, Mahsun’u kaybetmemek için olanların, Sena ile Selim’in oyunu olduğunu söyler. Mahsun hayatının hatasını yapmak üzere takım elbisesini giyerek Kadir’in karşısına çıkar ve onu öldürür. Daha sonra annesi ile karşı karşılaşan Mahsun, Kadir’in babası olduğu gerçeğini öğrenir ve gözyaşlarına boğulur.

Çukur 2. Sezon 25. Bölüm İlk Sahne İzle! Çeto Mahsun İçin Gözyaşı Döküyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler