Ana SayfaDizilerBeren Saat'in Yakışıklı Partneri Kim?

İlgili Postlar

Beren Saat’in Yakışıklı Partneri Kim?

Beren Saat, Netflix’in yeni dizisi ile anlaşma yaptığı uzun zamandır konuşuluyordu. Ünlü oyuncunun çekimlerine başlayacağı yeni dizi, Urfa Göbeklitepe’de yaşayan Atiye isimli özel güçleri olan özel ve güzel bir kadının karakterini canlandıracak. Şengül Boybaş’ın ‘Dünya’nın Uyanışı’ isimli romanından uyarlanan dizinin yönetmen koltuğuna ise Ozan Açıktan oturuyor. Dizinin çekimlerine 10 gün sonra başlayacak. Beren Saat’in yakışıklı partneri kim? belli oldu.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat’in Yakışıklı Partneri Kim?

Beren Saat'in Yakışıklı Partneri Kim

Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix’in yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Partnerinin ünlü oyuncu, Mehmet Günsür olduğu açıklandı. Merakla beklenen dünyanın dört bir yanından izleyicileriyle buluşacak olan dizi, yakın bir zamanda izleyicilerine kavuşacak. Mehmet Günsür’ü izleyiciler Muhteşem Yüzyıl dizisinde şehzade Mustafa olarak tanıdı.

Yakışıklılığı ile ve büyük oyunculuğu ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür’ün, ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden sonra İnternet dizisi olan ‘Fi’ de de baş rol almıştı. Mehmet Günsür,  şimdi de, Beren Saat ile baş rolleri paylaşacağı yeni Netflix dizisi ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Mehmet Günsür Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler