Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina'dan Olay Fotoğraflar!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’ın Eski Eşi Emina’dan Olay Fotoğraflar!

Emina Jahoviç, Mustafa Sandal’la 10 yıl süren evliliklerinin bitmesinin ardından, uzun bir süre Sadettin Saral ile birliktelik yaşayan Jahoviç, geçtiğimiz günlerde Nihat Odabaşı tarafından çekilen sınırları zorlayan fotoğrafları, sosyal medyada olay oldu. Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina’dan olay fotoğraflar. Detaylar haberimizde.

Emina Jahovic kimdir?

Mustafa Sandal’ın Eski Eşi Emina’dan Olay Fotoğraflar!

Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina'dan Olay Fotoğraflar!

 

Mustafa Sandal’dan boşanarak aşk hayatıyla gündemden hiç düşmeyen Emina Jahoviç’in, sınırları zorlayan fotoğrafı sosyal medyada olay oldu. Emina Jahoviç’in fotoğrafına sosyal medya kullanıcılarından bir çok yorum yağdı. Jahoviç’in bazı hayranları fotoğrafı beğenirken bazıları ise eleştiride bulundu.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahoviç’in bir takipçisi yayınladığı fotoğrafa, ‘Mustafa Sandal’dan ayrıldıktan soran ne yapacağını şaşırdı’ yorumunu yaparken, başka bir takipçisi ise, ‘Gerçekten çok başarılı bir fotoğraf emeği geçen herkesi tebrik ediyorum’ yorumunda bulundu.

MUSTAFA SANDALA GÖNDERME!

 Mustafa Sandal ile geçen sene evliliğini bitiren Sırp asıllı Emina Jahoviç, eski eşi Mustafa Sandal’a, Tarkan’ın ‘Sevdanın Son Vuruşu’ şarkısı ile gönderme yapmıştı.

 Emina Jahovic’den sürpriz hamle! Mustafa Sandal’ın yanına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler