Ana SayfaDizilerVuslat 12. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fırat'ı Kim Vuruyor?

İlgili Postlar

Vuslat 12. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Fırat’ı Kim Vuruyor?

Trt 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Vuslat’ın 12. yeni bölümü 1. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 25 mart pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Yeni bölümde Aziz’in masum olduğunu öğrenen Kerem harekete geçecek. Bu arada Fırat’ın bir ormanda vurulduğu görülüyor. Fırat’ı kim vuruyor? Fırat ölecek mi? yeni bölümde öğreneceğiz.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Fırat’ı Kim Vuruyor?

Vuslat dizisinin 12. bölüm 1. fragmanında, Altan, Yalçın komiseri arıyor ve Aziz’in katil olmadığı gerçeğini söylüyor. Kerem’in, Aziz’in öldürdüğü sandığı kişiyi öğrenmesi ile bütün planları suya düşüyor ve yeni bir plan yapmaya başlıyor. Abisini yeniden katil yapmak için yeni bir oyun oynamaya başlıyor. Bu arada, Fırat, bir ormanda vurulduğu görülüyor.

İşte Vuslat 12. bölüm 1. fragmanı..

VUSLAT 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Perihan, Tahsin’den haber vermeden, Kerem ile ilgili bilgilerin olduğu dosyayı ona verir. Karşılığında, evden gitmesini ve şirketle ilişkisini kesmesini ister. Kerem Perihan’ın istediği tüm evrakları imzalar ve zarfı açtığında annesi ile kendisinin fotoğrafını görürce gözyaşlarını tutamaz.

AZİZ MASUM MU YOKSA KATİL Mİ?

Sultan, Madam’ın kızı Alice’nin fotoğrafını buluyor ve onun kaybolmadığını anlıyor. Feride, cep telefonundaki görüntüleri Yalçın ile birlikte izliyor. Aziz’in rahat davranışlarından onun ya masum yada katil olduğunu düşünüyorlar. Feride, yinede herhangi bir işlem yapmamasını ister. Çünkü, Abdullah efendinin kendisine söylediği sözler aklına gelir.

Aziz, evden taşınmaya karar verir. Bunu duyan Perihan, dileye döner ve bunu asla kabul etmeyeceğini söyler. Bu arada Aziz babası ile konuşur ve ona “canımı yakarsan canını yakarım” diyerek meydan okur. Kerem de Tahsin ile konuşuyor ve Perihan’ın ona verdiği dosyayı onun önüne atarak gerekeni yapmasını ister.

PERİHAN NEHİR İLE AZİZ’İ EVLENDİRMEK İSTİYOR!

Perihan Nehir’i çağırır ve onu Aziz’le nişanlanması gerektiğini söyler. Nehir buna dünden razıdır. Aziz’in, bu olaydan haberi yoktur. Kerem, Feride’ye Aziz’in Nehir ile nişanlanacağını söyler. Feride, Aziz’e Nehir ile aralarında ne olduğunu sorar. Aziz. kıskanıldığı için mutlu olur.

Aziz, inşaatlarından birinin yıkıldığını ve bir çok kişinin öldüğü haberini alır. Yıkılmış bir vaziyette kendisini Salih babanın dükkanında bulur. Nehir, Perihan’ın planıdır bu sonunda Aziz. kendisini nehir ile ailesinin bir arada olduğu nişan merasiminde bulur.

Vuslat 12. Bölüm Önizleme Geldi! Feride Aziz’i Kıskanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler