Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic'den sürpriz hamle! Mustafa Sandal'ın yanına...

İlgili Postlar

Emina Jahovic’den sürpriz hamle! Mustafa Sandal’ın yanına…

Emina Jahovic’den sürpriz hamle! Ünlü Sırp şarkıcı Emina Jahovic’ten beklenmedik bir hamle geldi. Emina Jahovic, eski eşi Mustafa Sandal ile ilgili sürpriz bir gelişmeye imza attı. Emina Jahovic, hangi hamlesi ile haber konusu oldu. Jahovic’in yeni hamlesi ne oldu? Bu hamlenin boşandığı eşi Mustafa Sandal ile ne ilgili var? Mustafa Sandal ve Emina Jahovic cephesinde neler yaşanıyor? Eski çiftin arasında neler gerçekleşti? Neden yeniden gündeme geldiler? Konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal’dan Ayrılan Emina Jahoviç Neden Pişman Oldu

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic cephesinde neler yaşanıyor?

Yıllar önce büyük bir aşkla nikah masasına oturup hayatlarını birleştiren, ancak evliliklerinden dünyaya gelen iki erkek çocuklarına rağmen geçtiğimiz yıl Haziran ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşanan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çifti cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Sırp asıllı şarkıcı Emina Jahovic, çocukları için yeni bir gelişme yaşadılar.

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahovic’ten sürpriz hamle

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, boşanma sırasında eski eşi Emina Jahovic’e çocukları ile birlikte oturması için Acarkent’te bulunan evi vermişti. Ancak, aradan geçen aylar neticesinde Emina Jahovic çocukları adına sürpriz bir karara imza attı.

Emina Jahovic kimdir?

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’ın yanına…

İddialara göre; Emina Jahovic, çocukları için Mustafa Sandal’ın ikamet ettiği yere taşınma kararı aldı. Emina Jahovic’in, Acarkent’te oturduğu evini kiraya verip, Mustafa Sandal’ın oturduğu Zorlu Center’de yaşamaya başlayacağı iddia edildi. Güzel şarkıcı Emina Jahovic’in, boşandığı eşi şarkıcı Mustafa Sandal’ın oturduğu siteye taşınma kararını, ortak oğulları için aldığı iddia edildi. Emina Jahovic ya da Mustafa Sandal cephesinden konu hakkında henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler