Ana SayfaDizilerKızım 24. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Baba Diyor ve Demir'e Sarılıyor!

İlgili Postlar

Kızım 24. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Baba Diyor ve Demir’e Sarılıyor!

Tv8 ekranlarının sevilen dizilerinden Kızım’ın merakla beklenen 24. yeni bölümü fragmanı yayınlandı. Bir kaç haftadır Öykü’nün hafızasını kaybetmesi ve sadece teyzesini hatırlaması Cemal’in ekmeğine yağ sürmüştü. Cemal, DNA testi yaptırmış aslında gerçek babası çıkmamıştır ama testin üstünde oynama yapmış ve onunla Öykü’yü almak istiyordu. Cemal, Öykü’yü götürecekken Öykü birden ‘baba’ diye sesleniyor. Öykü baba diyor ve Demir’e sarılıyor.

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü Baba Diyor ve Demir’e Sarılıyor!

Kızım dizisinin son sahnesinde, Cemal, elindeki sahte DNA testi ile Öykü’nün gerçek babası olduğunu söyler. Öykü sadece teyzesini hatırladığı için  Zeynep’le para karşılığında anlaşır ve Öykü’yü almak için harekete geçer. Öykü’yü arabaya bindirip götürecekken Demir onları görür ve Öykü’yü arabadan indirir. Demir ile Cemal tartıştıkları sırada Öykü’nün hafızası yerine gelir ve baba diye seslenir.

Kızım dizisinin 24. bölüm fragmanında; Öykü, babasına sarılır ve ona içinde onu çok özlemiş gibi bir hissin olduğunu söylüyor. Öykü, Candan’a bir daha teyzesine gitmek istemediğini, teyzesinin onu yanına almamasını ve hep onlarla kalmak istediğini söylüyor. Demir, Murat’ın yanına giderek 25 bin lirayı finansa teslim edeceğini söylüyor. Öykü, babasına kavga etmemesini, bir daha hırsızlık yapmamasını ve başını belaya sokmaması konusunda kendisine söz vermesini istiyor.

İşte kızım dizisi 24. bölüm fragmanı..

KIZIM DİZİSİ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Öykü’nün ilaçlarını alabilmek için Candan arabasını satılığa çıkarır. Demir, çaresiz bir durumdadır ve helede Candan’dan, Öykü’nün ilaçlarını bittiğini öğrendikten sonra o ilaçları nasıl alacağını kara kara düşünürken, Uğur ile ilacı çalmak için plan yaparlar. Demir ilacı sormak için eczaneye girdiğinde Uğur, yaralı gibi içeri girecek ve o sırada Demir ilacı alıp kaçacaktır. Demir, Öykü’nün ilacını çalar ve kızına götürür.

Demir, Zeynep’in Öykü’yü terk edip gittikten sonra, özledim diye yeniden gelmesinden şüphelenir ve ona asla inanmaz hatta onu takip eder. Zeynep, Öykü’ye ‘seni almaya geldim’ der ve Öykü de, teyze diye koşarak Zeynep’e sarılır. Zeynep, Öykü’yü Cemal ile tanıştırır ve birlikte vakit geçirmelerini sağlar.

Kızım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Öykü’nün Hafızası Yerine Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler