Ana SayfaÜnlülerBengü'den Dikkat Çeken Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Bengü’den Dikkat Çeken Açıklama Geldi!

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında dünya evine giren sanatçı bebeğini kucağına alacağı günü bekliyor. Hamileliğinin 5. ayında olan Bengü bir AVM’de alışveriş yaparken görüntülendi ve muhabirlerin sorularına cevap verdi. Bengü’den dikkat çeken açıklama geldi. Baby shower yapacak mısınız? sorusuna, yapmayacağını ve öyle bir adetlerinin olmadığını söyledi.

Bengü kimdir ?

Bengü’den Dikkat Çeken Açıklama Geldi!

Ünlü popçu Bengü’nün bebeğinin cinsiyeti geçtiğimiz günlerde belli olmuştu ve sanatçı kız bebek beklediğini açıklamıştı. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Bengü, çok heyecanlı olduğunu, tarifsiz bir duygu yaşadığını ifade etti.

Haziran ayına kadar olan tüm konserlerini tamamlayıp sonra da doğum gününü bekleyeceğini söyleyen sanatçı, Baby shower yapmayı düşünmediğini, öyle bir adetlerinin olmadığını ve yapanları da asla kınamadığını söyledi. Ayrıca bunu yapmanın herkezin kendi tercihi ama kendisinin tercih etmeyeceğini söyledi.

BENGÜ KINA GECESİNDE TESTİ KIRDI!

Bengü'den Dikkat Çeken Açıklama Geldi

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında evlenen sanatçı Bengü kına gecesini geleneksel örf ve adetlere göre yapmıştı. Hatta damadın etrafında testi ile dönüp onu kıracağını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bengü’nün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler