Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 36. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Sanem'in Can'a Doğum Günü Süprizi!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 36. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Sanem’in Can’a Doğum Günü Süprizi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş 35. son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde ikili aralarını düzeltiyor. Hüma’nın yemek daveti ile aileler birbirlerine giriyor. Erkenci kuş 36. bölüm ilk sahne yayınlandı. Sanem’in Can’a doğum günü süprizi bozuluyor.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Sanem’in Can’a Doğum Günü Süprizi!

Can ile Sanem bir daha ayrılmamak üzere söz verseler de önlerinde aşmaları gereken yeni engeller oluşuyor. Eski günlerine dönüp etrafa neşe saçan bu iki aşık Hüma’nın yemek daveti ile tekrar dağılıyorlar. Hüma’nın yemekte Menkıbe Hanım’a görgüsüz demesi ile ortalık karışıyor. Sanem’in ailesi Hüma’yı dünürü olarak asla kabul edemeyeceklerini söylüyor. Aynı şekilde Hüma’da Menkıbe hanımla dünür olmak istemiyor ve onları servet avcısı olmakla suçluyor.

Erkenci Kuş 36. bölüm ilk sahnede, Sanem Can’a doğum günü süprizi yapmaya çalışıyor ama süpriz bozuluyor.

ERKENCİ KUŞ 35. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Sanem ile Can konuşup bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz veriyorlar. Can’ın balkanlara gitmekten vazgeçip kalmaya karar vermesi Sanem kadar ajanstakileri de mutlu ediyor. Hatta Cey Cey, Can’ı sabah görünce sevinçten üzerine atlıyor. Can’ın Türkiye’de kalma fikri bir tek annesini mutlu etmiyor.

Ajans ve yayın evi birlikte bir sosyal sorumluluk projesine katılıyor. Yiğit, Sanem’in peşini bir türlü bırakmıyor. Can ile Sanem hayvan barınağa gidiyorlar. Yiğit arayıp Can’dan konum istiyor. Ama Can yanlış adres veriyor. Yiğit ve Polen hemen yola çıkıyor ama gittikleri yerde kandırıldıklarını farkına varıyorlar. Can ile Sanem, barınakta harika bir gün geçiriyor.

Hüma, Can ile Sanem’in barışmasını kutlamak istediğini ve Sanem’in ailesi ile birlikte yemek yemek isteğini söylüyor. Yemek günü mekana gelen Menkıbe ve Nihat aşırı pahalı mekanı görünce hayrete düşüyorlar. Menüdeki fiyatları görünce Nihat, ‘kredi mi çekip gelseydik’ diyor. Yemek yerken zorlanan Menkıbe’ye Hüma, Emre’ye yaklaşıp, ‘ben böyle görgüsüzlük görmedim’ diyor. Menkıbe ve Nihat bu onu duyuyorlar. Yemek masasında tartışma başlıyor ve iki aile birbirine giriyor.

Erkenci Kuş 35. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem İle Can’ın Ailesi Birbirine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler