Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Babasını Anlatırken Derya...

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Berk Babasını Anlatırken Derya Onu Öpüyor!

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi’nin merakla beklenen 6. yeni bölümü 13 nisan cumartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizi, hem günü hem de geçmişten kesitleri hatırlatan sahnelerle geçiyor. Berk, babası ile geçirdiği güzel anıları anlatırken gözyaşlarını tutamıyor ve böyle bir babanın ölmemesi gerektiğini söylüyor. Berk babasını anlatırken Derya onu öpüyor. Önümüzdeki bölümlerdi ikili yeni bir aşka yelken mi açacak merakla bekleniyor.

 Cumartesi Dizileri 2019

Berk Babasını Anlatırken Derya Onu Öpüyor!

Bir Aile Hikayesi 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Berk, babasını anlatıyor. Üçüz oldukları için babası ile az vakit geçirmek zorunda kaldığını, babası ile daha fazla vakit geçirmek için en çok maketleri seçtiğini anlatırken Derya, Berk’i dudaklarından öpüyor. Ne yaptığını sorduğunda ise duygularına teslim olduğunu söylüyor.

İşte Bir Aile Hikayesi 6. bölüm 2. fragman..

BİR AİLE HİKAYESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahir, evlatlık olduğunu öğrendikten sonra iyice içine kapanır ve okula bile gitmek istemez. Çünkü evlatlık olduğunu öğrenin arkadaşları onunla dalga geçer.

Berk, tiyatro seçmelerine katılır, yönetmen oyunculuğunu pek beğenmese de seyirci toplayacağı için onu kabul eder. Bu arada reklam filminin yönetmeni evine icra gönderir. Evini, arabasını tüm her şeyini alırlar. Beste annesinin evine gider. Berk ise Mahir’in evine gider.

Mahir, Müjde’yi babasını psikologa götürmesi konusunda sıkı sıkı tembih eder. Şakir, Müjde ile psikologa gitmeme konusunda anlaşır. Psikolog yerine onunla konuşmak ister. Müjde kabul eder. Sohbet ederken bestelediği şarkıyı soran Müjde’ye Şakir, o şarkının tek bir nüshasının olduğunu, onuda Reyhan’a verdiğini ağzından kaçırır. Şakir, ağzından kaçırdığı için büyük üzüntü duyar. Müjde, birden konuşması için sesini yükselttiğinde küçük torunu gelir ve dedesine sarılıp, dedesine bağırmamasını zaten onun karnının ağrıdığını söyler.

Müjde üsteler konuyu Reyhan’ın Mahur’un babasını tanıyıp da onu nasıl Mahir’dan sakladığını hazmedemez. Şakir, Müjde’ye rica eder. Zaten kendisinin yakında öleceğini, Mahur’in bunu duymasıyla hem annesiz hem de babasız kalacağını söyler. Müjde bu durumu hazmedemez ve Reyhan hanımın kapısına gider. Ona bunu nasıl yaptığını, Mahur’un babasını bildiği halde nasıl onu babasız bıraktığını sorar. Beste de tüm konuşulanları duyar.

 Bir Aile Hikayesi 6. Bölüm Fragmanı İzle! Cem, Mahur İçin Hayallerinden Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler