Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisine Süpriz Bir İsim Dahil Oluyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Süpriz Bir İsim Dahil Oluyor!

Atv ekranlarının Perşembe günü izleyicileri ekrana kilitleyen reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova 30. bölüm itibari ile yeni bir karakter katılıyor. Dizinin yeni karakterini Kara Sevda dizisinden tanıyoruz. Bir Zamanlar Çukurova dizisine süpriz bir isim dahil oluyor. Detaylar haberimizde.

Rüzgar Aksoy Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Süpriz Bir İsim Dahil Oluyor!

Bir Zamanlar Çukurova perşembe günleri Atv ekranlarında yayınlanıyor. Dizi yayınlandığı ilk günden beri reytinglerde ilk sırayı kimselere vermiyor. 70’li yılların Çukurova’sın da geçen dizi, usta oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. O yıllarda kullanılan arabalardan kıyafetlere kadar her şey ince ayrıntısı ile düşünülmüş dizi her bakımdan övgüyü hak ediyor.

DİZİYE HÜNKAR HANIMIN YEĞENİ ERCÜMENT GELİYOR!

Vahide Perçin, Kerem Alışık, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in baş rollerini paylaştığı dizinin kadrosuna ünlü bir oyuncu konuk olacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisine, Rüzgar Aksoy konuk oyuncu olarak katılacak. 30. bölümden itibaren dizide yer alacak olan Rüzgar Aksoy, dizide Ercüment karakterini canlandıracak. Ünlü oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova’da  4 bölüm oymaması planlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Süpriz Bir İsim Dahil Oluyor

Hünkar hanımın uçarı yeğeni Ercüment’i canlandıracak olan Rüzgar Aksoy’u, izleyiciler ‘Adanalı’ ve ‘Kara Sevda’ gibi uzun soluklu dizilerinden tanıyor. Dizinin 30. bölümünden itibaren yer alacak oyuncu şimdilik 4 bölümde oynayacağı söyleniyor. Rüzgar Aksoy’un dizide canlandıracağı karakter şimdiden merak konusu oldu.

Perşembe Dizileri 2019

Bir Zamanlar Çukurova 28. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Yılmaz Züleyha’yı Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler