Ana SayfaDizilerKızım 27. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastalığını Kabullenip Savaşması Gerektiğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Kızım 27. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü Hastalığını Kabullenip Savaşması Gerektiğini Anlıyor!

Tv 8 ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Kızım merakla beklenen 27. bölümü 12 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Öykü, geçen bölümde hastalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktorların ilik nakli olmazsa fazla vakti kalmadığını söylemesi ile uygun ilik aramaya başlamıştı. Dizinin yeni bölümünde Demir, kızına hastalığı ile ilgili gerçekleri açıklıyor. Öykü hastalığını kabullenip savaşması gerektiğini anlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Öykü Hastalığını Kabullenip Savaşması Gerektiğini Anlıyor!

Kızım dizisi 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Demir kızına bir mektup yazıyor. Öykü mektubu gözyaşları ile okuyor. Babası ile karşı karşıya geldiği zaman, eğer hasta olmuş olmasaydı teyzesinin onu bırakmayacağını ve babasını bulamayacağını söylüyor. Demir, kızının sözleri ile büyük bir nefes alıyor.

İşte Kızım dizisi 27. bölüm fragmanı..

KIZIM 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, kızı ile okulun düzenlediği geziye katılırlar orada çok güzel vakit geçirirler. Ama İlayda’nın annesinin Öykü’nün hastalığını hatırlatana kadar. Öykü, ateşlenerek hastaneye götürüyor. Öykü, grip olduğu için hastanede yattığını sanıyor. Murat, Öykü’nün hastane masrafları için sponsor olur. Muhabirleri çağırarak hem hastanesinin reklamını yaptırır hem de Öykü ile röportaj yapılmasını sağlar. Demir tüm bunlara izin verir ama şartı, Öykü iyileşmeden bu röportajın yayınlanmaması konusunda olur. Murat da kabul eder.

Uğur, Faik ile konuşur ve Cemal’in ona neler sorduğunu söylemesini ister. Faik bir çok soru sorduğunu, özellikle yakalandığı gece onu kimin ihbar ettiğini merak ettiğini söyler. Ona bir şey söylemediğini ama susması için para ister. Uğur parasının olmadığını susmaya devam etmesini söyler.

Demir ile Candan’ın birbirlerine küs olduklarını Öykü anlar. Öykü, Candan ve babası ile film izlemek istediğini söyler. O sırada Murat arar Candan’ı arar ve Candan dışarı çıkar. Baba kız film izlerler. Candan, eve geldiği zaman Cemal’e inandığı için tekrar Demir’den özür diler. Ancak Demir, boşanmak istediğini, boşandıktan sonra istediği zaman istediği kişi ile görüşebileceğini söyler. Öykü, hastalanır ve hastaneye kaldırılır.

Cemal, sonunda Demir’le konuşma fırsatı bulur ve babasının katilinin Uğur olduğunu söyler.

 Kızım 27. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’in Babasının Ölümüne Kim Neden Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler