Ana SayfaDizilerKızım 27. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir'in Babasının Ölümüne Kim Neden Oldu?

İlgili Postlar

Kızım 27. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’in Babasının Ölümüne Kim Neden Oldu?

Kızım dizisi 26. son bölümü ile Tv 8 ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Cemal, Faik’le konuşup Demir’in babasını kimin öldürdüğünü araştırmaya başlar. Cemal, Uğur ile konuşup gerçekleri bildiğini ve Demir’e anlatacağını söylüyor. Uğur Demir’in babasının ölümü ile alakasının olmadığını söylüyor. Demir’in babasının ölümüne kim neden oldu? Kızım dizisi 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Cuma Dizileri 2019

Demir’in Babasının Ölümüne Kim Neden Oldu?

Öykü ve Demir okulun düzenlediği bir geziye katılırlar orada çok güzel vakit geçirirler. Ta ki İlayda’nın annesinin Öykü’nün hastalığını hatırlatana kadar. Öykü, ateşlenerek hastaneye götürüyor. Öykü, grip olduğu için hastanede yattığını sanıyor. Murat, Öykü’nün hastane masrafları için sponsor oluyor ve Muhabirleri çağırarak hem hastanesinin reklamını yaptırır hem de Öykü ile röportaj yaptırır. Demir tüm bunlara izin verir ama Öykü iyileşmeden yayınlanması konusunda Murat’ı tembihler.

KIZIM 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Uğur, Faik ile konuşur. Cemal’in ona neler sorduğunu merak eder. Faik bir sürü soru sorduğunu, özellikle yakalandığı gece onu kimin ihbar ettiğini üçünün beraber planladıkları soygunda neden kendisinin tutuklandığını merak ettiğini söyler. Ama ona bir şey söylemediğini ama susması için ona bir iyilik yaparsa susmaya devam edeceğini söyler.

Demir ile Candan’ın birbirlerine bozuk olduklarını Öykü anlar. Öykü, Candan ve babası ile film izlemek ister. O sırada Murat arar ve Candan dışarı çıkar. Baba kız izlerler filmlerini. Candan, geldiği zaman Demir’den kendisine değil Cemal’e inandığı için tekrar özür diler ancak Demir, Öykü’yü aldıklarını daha fazla evli kalmalarının gerekmediğini söyleyecek boşanmak istediğini söyler.

Demir, ertesi gün yeni bir işe başlar Öykü’yü de iş yerine götürür. Mutlu bir günün ardından akşam eve geldikten sonra Öykü’nün ateşi çıkar. Öykü, hastanededir. Doktor Öykü’nün fazla vaktinin kalmadığını, tek çarelerinin ilik nakli olduğunu söyler. Hızlı bir şekilde Öykü’ye uygun iliğin bulunması için Demir, Murat’ın teklifini kabul eder. Röportajlar yapılır.

Cemal, en sonunda Demir’le konuşma fırsatı bulur ve babasının katilinin Uğur olduğunu söyler.

 Kızım 26. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlayda’nın Annesinin Sözleri İle Sarsılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler