Ana SayfaDizilerKızım 26. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlayda'nın Annesinin Sözleri İle Sarsılıyor!

İlgili Postlar

Kızım 26. Bölüm Fragmanı İzle! Öykü İlayda’nın Annesinin Sözleri İle Sarsılıyor!

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım’ın merakla beklenen 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde okulda düzenlenen geziye Demir, kızı ile beraber gidiyor. Gezide İlayda’nın annesinin boşboğazlık edip Öykü’nün hasta olduğunu söylüyor. Öykü İlayda’nın annesinin sözleri ile sarsılıyor. Detaylar haberimizde..

Kızım Dizisinin Konusu Nedir? Kızım Dizisi Oyuncu Kadrosu…

Öykü İlayda’nın Annesinin Sözleri İle Sarsılıyor!

Kızım dizisinin 26. yeni bölümü 5 nisan cuma akşamı ekranlara gelecek. Dizinin 26. bölüm fragmanında, Demir, kızına iyi vakit geçirmek için okulun düzenlediğini geziye katılıyor. Öykü’nün kendisinden çok Mertcan’la ilgilenmesinden biraz rahatsız oluyor. Yemek yedikleri sırada İlayda’nın annesi, ‘siz nasıl oldu da geldiniz geziye Öykü hasta ya’ demesi üzerine Öykü derin bir üzüntü yaşıyor. Babasına hastalığı konusunda kendisine yalan söylediği için ona kızıyor.

İşte Kızım dizisi 26. bölüm fragmanı..

KIZIM DİZİSİ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Öykü’nün doğum günüdür ve onu evde büyük bir süpriz bekler. Öykü, babasına neden kendisini almaya geldiğini merak eder. Demir ise onu gezmeye götüreceğini söyler. Candan da o sırada evde tüm hazırları tamamlar.

Sevgi öğretmen Uğur’a geçmiş olsun demek için evine gider ve Uğur’un annesi ile tanışır. Uğur, kimin geldiğini merak eder Sevgi’yi karşısında görünce çok mutlu olur. Müfide, Sevgi’yi çok beğenir ve ona övgü dolu sözler söylemeyi de ihmal etmez. Uğur, ayağını nasıl burktuğunu Sevgi’ye de anlatır.

Sevgi, Uğur, Müfide , Mertcan ve annesi de evdedir. Demir, Öykü’yü doğum gününü unuttuğunu sanmasını ister. Bir daha ki doğum gününe telafi edeceğini söyler ve Öykü hiç itiraz etmez. Baba kız eve geldiklerinde herkes bir ağızdan süpriz diye bağırır. Öykü, babasının doğum gününü unutmadığı için mutlu olur ve ona teşekkür eder.

Demir, Cemal’in velayet davası açtığını eve gelen evrak ile öğrenir. Demir, Cemal’in yanına giderek ona DNA testinin sonuçlarını ona gösterir. Cemal’den artık kendilerini rahat bırakmasını ister. Hatta ondan tüm yaptıkları için özür diler. Öykü, rahatsızlanarak hastaneye kaldırılır ve doktor acil ilik nakli olması gerektiğini söyler.

 Kızım 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Velayet Davası Şoku Yaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler