Ana SayfaDizilerÇukur'dan Çarpışma Dizisine İadeyi Ziyaret! Vartolu Çarpışma'da Oynayacak!

İlgili Postlar

Çukur’dan Çarpışma Dizisine İadeyi Ziyaret! Vartolu Çarpışma’da Oynayacak!

Show tv ekranlarının iki fenomen dizileri Çarpışma ve Çukur Türkiye tarihinde bir ilke imza attı. Çukur’un geçtiğimiz pazartesi yayınlanan son bölümünde, Çarpışma dizisinin Veli Cevher karakteri Vartolu’nun yardım istediğine kayıtsız kalmayarak Sena’yı bulmak için Çukur’a gelmişti. Çukur’dan Çarpışma dizisine iaeyi ziyaret geliyor. Çarpışma dizisinin 4 nisan perşembe günü yayınlanacak bölümünde Vartolu Çarpışma’da oynayacak.

Çukur’dan Çarpışma Dizisine İadeyi Ziyaret!

Sena’yı bulmak için seferber olduğu iki dizinin oyuncuları aynı sahne ile her iki dizide de yer alması ile Türk dizi tarihinde bir ilk olacak. Çarpışma ve Çukur dizilerinde bir anlığına kesiştiği anlar izleyicileri heyecanlandıracak. Bu büyük buluşmanın devamı gelecek mi henüz bilinmiyor ama aynı sahne perşembe günü Çarpışma’da, pazartesi günü ise Çukur’da ekranlara gelecek.
Veli, Vartolu ile Medet’i alarak Cansız’ın yanına getirir ve Mahsun’un yerini öğrenmek için yardım isterler. Cansız onlara Mahsun’un bulunduğu adresi verir.
DAHA ÖNCE DE BENZER BİR DURUM YAŞANMIŞTI!
Leyla ile Mecnun ve Behzat Ç dizilerinde benzer bir durum yaşanmış iki dizi için ortak bir bölüm çekilmişti. İki ayrı kanalda yayınlanan diziler bir bölümlüğüne iç içe girmişti. Behzat Ç., Lella ile Mecnun dizisinde bir cinayete karışan kahramanları gözaltına almış ve cinayet büroda ifadelerini almıştı.

 Çarpışma 16. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cansız ile Kadir Savaşında Kadir Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler