Ana SayfaDizilerKadın 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nezir Sarp'ın Canını Yakmak İçin Taktik...

İlgili Postlar

Kadın 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nezir Sarp’ın Canını Yakmak İçin Taktik Değiştirdi!

Fox Tv  ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kadın, dün akşam 56. son bölümü ile ekranlara geldi. Nezir Sarp’ın canını yakmak için taktik değiştirdi. Sarp’a Bahar veya Pırıl arasında bir seçim yapıp ikisinden biriyle evleneceğini söylüyor. Bunu duyan Sarp deliye dönüyor. Nezir, Pırıl ile Bahar’la da konuşup bir karar vermelerini söylüyor. Pırıl ise Bahar’ı Nezir ile evlenmesi konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Nezir Sarp’ın Canını Yakmak İçin Taktik Değiştirdi!

Kadın dizisi bu haftaki bölümü ile de reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Kadın dizisinin merakla beklenen 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Pırıl, Bahar’la konuşup Nezir ile evlenirse yaşadıkları sefaletten kurtulacaklarını ayrıca kendisinin ona çok para vereceğini teklif ediyor. Nezir, Arif’in kız kardeşinin kendi peşinde olduğunu öğrenerek bir plan yapıyor. Sarp’ın videosunu ona gönderiyor.

KADIN DİZİSİ 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nezir, Bahar ile Pırıl’ın aralarında anlaşıp hangisinin kendisi ile evleneceğine karar verip bildirmesini söylüyor. Pırıl’ın Bahar’ı ikna çabaları boşa çıkınca bu kararı vermek Nezir’e kalıyor. Kısmet, eline geçen Sarp’ın videosu ile Savcıya giderek Nezir’in evine bir operasyon düzenletiyor. Polisler Nezir’in evine geliyorlar ama kimseyi bulamıyorlar.

Kısmet, Arif’in yanına giderek Nezir hakkındaki öğrendiklerini anlatıyor. Kısmet, ona düğümü çözdüğünü, Nezir’in oğlunu Sarp’ın öldürdüğünü ve Nezir’in Sarp’tan intikam almak için kendi oğluna kaza yaparak öldüğünü gösterdiğini söylüyor.

Suat ile Sarp kapalı oldukları yerde çaresizce beklerken. Nezir’in adamlarından Doruk’un iyi olduğunu öğrenen Sarp derin bir nefes alacakken. Nezir’in Pırıl veya Bahar’la evleneceğini öğrenmesiyle tekrar sarsılıyor. Suat ise Nezir’in Bahar ile evleneceğini kendi kızı ile evlenmeyeceğini söylüyor. Çünkü Pırıl’ı değil Bahar’ı sevdiğini bildiğini söylüyor.

Kısmet, Enver’le konuşuyor. Enver, Arif’i merak ettiği için onu büyük bir sevgi ile karşılıyor. Kısmet, Enver ve Hatice ile konuşup, Bahar’ı ve çocukları kurtarabilmek için bir kaç güne ihtiyacı olduğunu söylüyor. Dizinin son sahnesinde, Sarp, Bahar ve çocuklar Enver’in kapısının önünde görünüyor. Nezir onları serbest mi bıraktı?

 Kadın 56. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Bahar ve Çocukları Nezir’in Elinden Kurtuldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler